Partyflock
 
­ Nederland

Suikerspinnen met The Darkraver en Kid Kaio in Rijswijk

gepubliceerd door , op
Suikerspinnen met The Darkraver en Kid Kaio in Rijswijk
15 maart 2010
Een roze wolk van zoetigheid, doordrenkt met suikerkristallen opgepompt met vette sounds: Suikerspin biedt het nachtleven het beste van dit feest! Met een twintigtal overweldigende afleveringen binnen de Suikerspinreeks in het Haagse clubleven, wordt nu samen met de Sir Winston alles uit de suikermachine getrokken om er een nieuw spektakel van te maken! Kenmerkende decoratie, typerende entertainment, gratis suikerspinnen en ...The The Darkraver!

Misschien niet de eerste naam die je verwacht bij een housefeest, maar schijn bedriegt! Suikerspin was een van de eerste housefeesten waar deze legende ooit stond. Tegenwoordig treed hij ook op voor: Sneakerz, Beatloverz en Musica Republica is The The Darkraver geen onbekende meer. Steve is gevraagd voor een electroset, maar met genoeg Baco blijft het een raadsel wat deze man ons zal voorschotelen.

In Sir Winston worden muzikale verlangens optimaal bevredigd met een mierzoete lineup. Alle zintuigen worden gestimuleerd; het bloedhete suikerprogramma van de Cotton Candy Club staat garant voor een nacht om je lippen nu al bij af te likken

Zien
Zien is geloven en geloven is beleven. Suikerspin heeft na succesvolle edities de zoete smaak te pakken en staat op zaterdag 20 maart weer klaar om jou te verwelkomen in haar unieke wereld vol uitbundige decoratie en zwartroze elementen.

Proeven
Waar is de spraakmakendheid van Suikerspin momenteel beter te proeven dan in een van de mooiste clubs van de regio: Sir Winston. Als een van de meest trendy clubs, past Sir Winston met haar prachtlocatie feilloos thuis in het nachtleven van de regio en Suikerspin zet deze avond Rijswijk volledig op stelten! Laat de smaak van uitgedeelde suikerspinnen je tong strelen en proef hoe deze nacht jouw smaakzintuigen veelzijdig stimuleert!

Horen
Geen beleving is compleet zonder het gehoor te bevredigen! Suikerspin vult de zaal met de zoetste house én vetste sounds. Uiteraard zijn jullie benieuwd naar de lineup, nou "komt tie dan he!": The The Darkraver als het suiker in de spin. Kid Kaio, Outsiders, Marvelous K, Dominique Base, Danny Mendez hosted onder MC Bruno Anthony zijn de zoetmakers van deze avond.

Ruiken:/b]
Om de totaalbeleving een extra dimensie te geven, prikkelt een speciale Aroma Jockey jouw reukvermogen. Met diverse geurmachines worden er de hele avond verschillende geuren de zaal in geblazen en ontdek jij dat ‘ruiken’ jou wel degelijk opzweept!

[b]Voelen

Voel hoe Suikerspin deze nachtelijke hoogtepuntervaring als onmisbaar bestempelt en zorg dat je er op zaterdag 20 maart bij bent! The The Darkraver is van 00:30 uur te bewonderen in de Sir Winston te Rijswijk, dus mis dit niet!!
Voorkom teleurstelling en haal vroeg je kaarten aan de deur van Sir Winston. Deze kosten slechts €10,-

Come in to live the future, enjoy reliving the house and be as sweet as the taste of cotton candy

1 opmerking