Partyflock
 

Bassrave invites Rotterdam Terror Corps
Easter Edition

gepubliceerd door , op
Bassrave invites Rotterdam Terror Corps
2 maart 2010
FeestBassrave · the easter edition
Datumzondag 4 april 2010
WinactieBassrave actiegesloten
LocatieValk Site
Wanneer de Pastoor van Reusel in de vroege uurtjes nog aan het bedenken is waarom alles de laatste dagen door een roze zonnebril word bekeken is men om hem heen bezig met het zoeken van de eieren want zondag 4 april is het weer de tijd van de Paashaas. Deze eerste Paasdag zal in het teken staan van de ruige beats, schreeuwende synths en schaars geklede vrouwen! Jaja Rotterdam Terror Corps zal Reusel “aan gaan doen” en naar verwachting zal het eerder “uit gaan doen” worden!

Omdat het niet altijd even makkelijk is om alle feesten te kunnen bezoeken die je graag zou willen, heeft de organisatie in overleg met De Valk de earlybird actie opgezet zodat, wanneer het budget het eigenlijk niet toelaat om naar Bassrave te komen, het toch wel wat makkelijker hierdoor wordt gemaakt.

Wanneer je hart het bloed door je aderen begint te pompen als je luistert naar hardcore en early rave dan ben je in area 1 een welkome gast. Area 1, ook wel Event Center genaamd bij het uitgaande publiek in De Valk, zal voor sommige onder ons nog eens leuke plaatjes en filmpjes met zich mee kunnen brengen. Special guest deze avond is namelijk het roemruchte Rotterdam Terror Corps welke garant zullen staan voor een potje ongedwongen knallen! Waar de één mooie plaatjes van bloemen en bijtjes op zijn mobieltje heeft staan heeft de ander een ‘gestripte’ film staan van deze live act!
In de Remake van de Valk zal het voornamelijk om hardstyle draaien en kan er volop geknald worden op deze populaire muziekstijl. Mannen als B-Front, Ground Force en Emvidial, om er maar een paar te noemen, zullen hun skillz laten horen deze avond ondersteund door de Voice of Rave himself MC Da TMC!

Hieronder de lineup:

Area 1 hardcore - early rave
Cruel Intentions
Dazzler
Dweazle
Na-Goyah
DJ Rob
Live: Rotterdam Terror Corps
MC: Joe

Area 2 - hardstyle
B-Front
Emvidial
Ground Force
Max Moore
Troubleboy
MC: Da TMC

Legitimatie
De minimumleeftijd is 16 jaar. Bij twijfel kan aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren.

Early bird tickets
Koop voor 9 maart je ticket voor slechts €8 via www.bassrave.nl of www.seedance.nl
Na 8 maart kosten de tickets €10 ex. fee in de voorverkoop en zijn te verkrijgen via www.seetickets.nl en alle Free Record Shops in Nederland of via www.bassrave.nl. Tickets aan de deur kosten €15.

9 opmerkingen

Lokatie is wel oké (y)
 
rob in zn paashaaspak? :)


gaan we met zn allen naar zn eieren zoeken! :roflol:
Best wel origineel met hardstyle erbij...TMC kan alle plaatjes opleuken(Y) Dazzler draai ff lekkere snelle early dan:D:bounce:
laatste aanpassing
Uitspraak van Bobje op donderdag 4 maart 2010 om 11:38:
Lokatie is wel oké

echt nog nooit geweest.
Uitspraak van Albertino op donderdag 4 maart 2010 om 19:36:
echt nog nooit geweest.

kan ik begrijpen als je in a'dam woont...