Partyflock
 

De lente in met New House Collective

gepubliceerd door , op
The New House Collective heeft in de maand februari laten zien wat zij in huis hebben. Februari stond in het teken van veel buitenlands talent zoals M_nus protégee Gary Beck en de Russische talenten MiniCat en Tunneltube.

Waar de Miko feesten en de leden van The New House Collective verder om bekend staan zijn de innovatieve decors met oa in de lucht hangend meubilair en hun drang om variatie in de keuken te brengen, en houden! Met de nu al beruchte lift-acts zetten ze de rookruimte op stelten en met andere gekke acts op het podium zorgen ze er voor dat het publiek naast de muziek en de visuals het nodige vertier op de dansvloer voorgeschoteld krijgt.

Natuurlijk hebben de leden van The New House Collective ook het talent van eigen bodem goed in de smiezen en in de maand maart zal dat dan ook goed naar voren komen. In de eerste week van maart zullen The New House Collective’s vrouwelijke DJs Anoesjka en Kisakye de decks delen met Maurits Reiss. Deze heer is bekend van zijn gigs voor onder meer Vrijbuiters en Earth. Een goede start van de maand lijkt ons zo!

Op donderdag 11 maart voegen de heren Smit en Powlson zich samen voor een van hun felbegeerde optredens. Hun sound is overspoeld met funky house en grooves uit onverwachte hoeken waarbij er veel wordt gewerkt met live opgenomen basgitaar. Een prachtig duo achter de tafels!

En op donderdag 18 maart zal housekoning Boris Werner de Sugar Factory omverblazen met zijn enthousiasme, gekheid; en natuurlijk zijn über lekkere beats. Zijn sound is overal ter wereld te vinden en nu dus ook bij The New House Collective! Naast hem zal Eindhoven’s "gekste" Immer (Gerade Aus) zijn frisse sound laten horen.

En de laatste donderdag van de maand, wanneer de lente dan eindelijk officieel begonnen is, zullen TWSTd en MISC Agency samen met de The New House Collective een innoverende, spannende en verrassende avond neerzetten. Want op zaterdag 20 maart vindt de grote finale van de Finale TWSTd DJ Contest plaats in de Melkweg. En de winnaars hiervan zullen op donderdag 25 maart hun trucs en skills vertonen tijdens Miko. Samen met Freddy Spool wordt dit een nacht met een frisse kijk op de jonge generatie DJs, waarvan de liefhebbers weten dat je die niet mag missen!

En dan nog een laatste leuk weetje: Als je niet kan wachten tot de Sugar Factory op donderdag zijn deuren opent dan kan je altijd eerst terecht in de Code21 op de Reguliersdwarsstraat. Een knusse plek met alvast de nodige beats om je avond relaxt te beginnen.

1 opmerking