Partyflock
 

Herr Zimmerman clubbers kiezen bewust

gepubliceerd door , op
Herr Zimmerman clubbers kiezen bewust
3 maart 2010
FeestHerr Zimmerman · KarateMuzik Spezial!
Datumzaterdag 27 maart 2010
LocatieFactory 010
Anno 2010 hoef je ‘gelukkig’ zelf niet meer na te denken over wat goed voor je is! Je laadt je boodschappenwagen in met producten waar het ‘Ik kies bewust’ logo opstaat, en je consumeert zonder verder na te denken alles braaf volgens de voedingsrichtlijnen ‘gezond’… Zou het met het clubleven ook zo braafjes gaan verlopen op aarde?, vroeg Herr Zimmerman - zich af, om dit vertruttende doemscenario te voorkomen, zet Herr Zimmerman - alle bewust te kiezen party lekkernijen eens goed voor je op een rij, tijdens de eerstvolgende Herr Zimmerman - nacht op zaterdag 27 maart! Maak je dus op voor een muzikaal en visueel zeer prikkelende nacht, waarbij je zelf weer eens allerlei lekkers mag kiezen.

KarateMusik Spezial, Herr Zimmerman -, Zaterdag 27 Maart! Speciale gast artiesten zijn ditmaal de uit Berlijn afkomstige Jenn und Oscar OZZ. Samen produceert dit Duitse techno-(minimal-techno)-electro duo al geruime tijd op het eigen opvallende label, KarateMusik & KarateKlub, maar ook runnen en produceren zij ondermeer op het Lørdag en POPnorama label. Aangesloten artiesten namen hierbij zijn o.a. Heinrichs&Hirtenfellner, Andy Kohlmann, Blood & Tears, Electrixx, Stereofreak, Andreas Henneberg, Superstrobe, Microdizko, Nudisco, Acid Kids, E.v.a.. Verder zijn Jenn und Oscar OZZ ook een vaste en graag geziene gast op de populaire Duitse Festivals Summerspirit en SonneMondSterne. Zaterdag 27 maart zal dit sympathieke Berlijnse Duo het Herr Zimmerman - publiek verrassen met hun opzwepende KarateMusik sound!

De zwoele en pittige ‘staart’ van deze Herr Zimmerman - nacht is, zoals altijd, voor de enige echte Fraulein van de Nederlandse techno electro scene, Fraulein Z. Haar pompende en zwoele techno-electro is je ultimate tanz experience!

Muzik:
TanzMan, Jenn & Oscar OZZ (KarateMusik, Lørdag, POPnorama, Berlin), Fraulein Z

Visuals: Mediastars

Herr Zimmerman - @ Factory 010, Rotterdam
Herr Zimmerman - locatie is wederom de waanzinnige industriële Factory 010 (10th Floor Maassilo). Net als de voormalige club locatie (de oude vleesfabriek), is deze über-underground omgeving de perfecte spot voor de feesten van Herr Zimmerman -. De druk bezochte nachten van de buitenaardse kater zijn een begrip voor allerlei avontuurlijke en open mindend clubbers, die natuurlijk bewust kiezen voor Herr Zimmerman -. Steeds meer bezoekers komen ook van heinde en verre op zoek naar de uitbundige tanz-parties van deze excentrieke party kater!

Meer foto & Video impressies van voorgaande Herr Zimmerman - nachten vind je op www.HerrZimmerman.eu/fotos/index.html

Goede Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid van de Factory 10 is optimaal. Het openbaar vervoer (tram, bus, metro, nachtbus) stopt binnen een straal van 50 meter voor de deur. Ook met de auto is het klantvriendelijk met voldoende gratis parkeerplekken. Voor dames is er een Female Parking, zij kunnen het dichtst bij de locatie parkeren. De Factory 010 heeft een aparte entree en is dus niet dezelfde entree als voor de Maassilo-Urban Podium. Route: www.HerrZimmerman.eu/route.html of www.Factory010.nl

Entree:
Voorverkoop: 12,50 (wordt aangeraden)
Deur: 15,-
Voorverkoop kan via de presale op de website van Herr Zimmerman -, DJ Guide, Factory010, en alle Free Record Shops!

Meer voorverkoop:
Ook zijn er al kaarten te koop voor de 29 Mei editie van Herr Zimmerman -, met als speciale gast artiest, niemand minder dan The Hacker (Goodlife, Grenoble, France).

2 opmerkingen

Benieuwd naar de 'lekkernijen in kwestie'?... :-), =>
=> Zie www.HerrZimmerman.eu/mailings/index.html :-)
Hulde voor de flyer! :respect:
:lol:
Vorige keer zimmerman was weer top!!