Partyflock
 

Hardcore Community

gepubliceerd door , op
Een virtuele gemeenschap, internetgemeenschap of online gemeenschap is een groep mensen die communiceren en/of samenwerken, met behulp van vooral het internet of een andere informatietechnologie, in plaats van elkaar in levenden lijve te ontmoeten. In het Nederlands taalgebied wordt de term gemeenschap ook regelmatig vervangen door de Engelse vertaling community.

Vele handen maken licht werk! Een grote groep hardcore liefhebbers uit "Het Algemene Hardcore Topic" vond het de hoogste tijd worden om hun krachten te bundelen om een hard, gevarieerd, maar vooral gezellig hardcore feestje neer te zetten. “Niet te groot, om de gemoedelijke sfeer te kunnen garanderen”, was één van de criteria voor de locatie. Het andere belangrijke punt was dat er goed geluid moet zijn, en dan bedoelen we ook écht knallend hard. Hierdoor komen de vetste nieuwe en oude platen toch het best tot hun recht. Daarom is uiteindelijk voor de Bazart in Den Haag gekozen, die bovendien door de goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer (ook 's nachts!) zich buitengewoon goed leent voor een dergelijk feestje. De datum waarop het allemaal gaat gebeuren is zaterdag 13 maart.

De gedachte achter het feest is dat er de laatste tijd teveel van hetzelfde gedraaid wordt. Na meerdere noodkreten aan de scene, maar weinig gehoor zullen de DJ's van deze avond de platen erbij pakken die soms vergeten, maar daarom niet minder vet zijn. Natuurlijk kunnen de bezoekers daarnaast ook de vetste kwaliteitshits van het moment verwachten.

De line-up voor het feest bestaat volledig uit forumleden! Dit is, op alfabetische volgorde, het resultaat:
Digeon
EL V
Kings
Krauser
Kriminal
Metz
The Pacifier
Prankster
Project 9
Reload
Sapphire
The Raptor

Zoals je kunt zien zijn het niet alleen jonge talenten, maar ook DJ's die al op feesten als 15 Years Of Nightmare, Dominator, Nightmare Outdoor en Harmony of Hardcore The Festival hebben gedraaid. Omdat we iedereen de kans willen geven om hier bij te zijn bedraagt de schade voor dit feest slechts 6.50, dit is inclusief garderobe. Dus, Hardcore minded people: steun de Community en zorg dat je 13 maart aanwezig bent!

24 opmerkingen

:cheer:

Nu nog zorgen dat ik wél vrij krijg ipv de nee die ik voor die datum hoor..
Hier zijn we bij! Leuk initiatief zo met alle forum peops :)
goed initiatief
 
Werkzaam bij Partyflock
Dit gaat erg vet worden :)
Heeel erg leuk initiatief!! Zeer goed bezig jongens!! (y)
 
:respect:
 
Artiest Saigon
Ziet er inderdaad erg goed uit, jammer dat ik en foltergay niet aanwezig konden zijn :D
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 4 maart 2010 om 16:51:
jammer dat ik en foltergay niet aanwezig konden zijn :D

en daar doe je :D achter?
Wat een leuk initiatief zeg. Jammer dat ik die datum niet kan anders was het zeker een optie geweest. :jaja:
Artiest {SHOWLIST artist 43071, 56179}
Tof nieuwsbericht. Helaas andere plannen die avond. Veel succes aan iedereen.
 
Artiest Metz
Erg veel zin in!:d Be there!
Artiest {SHOWLIST artist 54635, 84044}
Krauser_O_
Werkzaam bij UF Events
Artiest {SHOWLIST artist 34780, 39433}
Goed concept, wellicht aanwezig.. Hardcore feestjes boeien tegenwoordig niet veel meer, maar wil hiervoor best een uitzondering maken!