Partyflock
 

Superstars
4 year celebration

gepubliceerd door , op
Superstars
1 maart 2010
FeestSuperstars · 4 year celebration
Datumzaterdag 13 maart 2010
WinactieSuperstars actiegesloten
LocatieThe Power Zone
Heb je je altijd al willen voelen en gedragen als een superster? Houd je van aandacht, camera’s, glamerous party’s en luxe drankjes? Dan is de The Power Zone op zaterdag 13 maart de locatie om jou de perfecte avond te laten bezorgen.

Superstars staat alweer 4 jaar garant voor knallende feesten van een hoog niveau. Dit 4 jarig bestaan moet uiteraard worden gevierd met een onvergetelijke avond. De organisatie zal dan ook echt alles uit de kast halen om deze avond tot een groot succes te maken! De verwachtingen van deze editie zijn groots en die zullen ook absoluut worden waargemaakt.

De line up van deze glamoureuse avond is er dan ook één om niet te mogen missen. De Dj’s die deze avond garant staan voor een rockende avond zijn: Hardwell, Quintino, Shermanology Live (Andy & Dorothy Sherman), Skitzofrenix, Marc Benjamin, Brian Chundro & Santos & Santos, Juvanice, One2mny en Mike Scot.

De entourage van de The Power Zone is de ideale ambiance voor een knallende bbasch xxl. Door de perfecte combinatie van luxe en stijl zal deze avond de ultieme avond uit zijn en je zal je voelen als een echte ster. Dress like a superstar, feel like a superstar, dance like a superstar, just be a superstar!

Wil jij bij deze exclusieve editie aanwezig zijn, leg de glamoureus outfit dan alvast klaar en neem al je vriend(innen) mee en maak er voor jezelf een onvergetelijke avond van. Wacht niet te lang met de kaartjes, want hoe eerder ze in huis zijn, hoe langer je je op deze super avond kan verheugen.

Kaarten zijn verkrijgbaar in de vvk via www.welovehousemusic.nl, www.thepowerzone.nl, www.lovebeats.nl of alle Free Record Shops voor 10,00 euro(excl. fee), speciaal voor deze exclusieve editie zijn er; special girls tickets, early bird tickets en after ticket. Kaarten aan de deur kosten 15,00 euro. “Superstars” start om 23:00 uur.