Partyflock
 
­ Nederland

Obsession Outdoor Festival 2010

gepubliceerd door , op
Zaterdag 5 juni vind het Obsession Outdoor Festival weer plaats op het festivalterrein te Bovenkarspel. Vorig jaar verhuisde het festival last-minute naar een nieuwe locatie, maar dit jaar keert Obsession Outdoor weer terug naar het oude vertrouwde terrein. Toch zal er heel wat gaan veranderen aan het terrein, mede vanwege het 10 jarig bestaan van Obsession. Na 5 jaar indoor organiseert Rewind Events alweer het 5e jaar outdoor :

Official Obsession Outdoor Festival Teaser:



Tenten: Zowel de ”FloorFillerz Hardstage” als de “90Watts Techstage” krijgen een nieuwe, grotere maar vooral mooiere tent. Obsession Outdoor Festival werkt komend jaar met een nieuwe tenten leverancier en dit zal het uiterlijk van het festival nog spectaculairder maken. Groter terrein: De “90Watts Techstage” verhuist naar een nieuw deel van het terrein, verder weg van de andere stages. 90Watts records is momenteel booming een mag zich scharen bij één van de best verkopende (tech-)house platenlabels. Reden genoeg voor een wat grootsere aanpak van deze area!

Vierde stage: Nieuw dit jaar is de vierde, underground house, stage: “Rebel in Wonderland”. Deze open-air stage bevind zich midden in het bos. Wederom een nieuw stukje festivalterrein. Het terrein wordt hierdoor in zijn geheel iets smaller maar een stuk langer gerekt waardoor er minder kans is op geluidsoverlast van de andere stages en er meer ruimte is voor standjes en andere verassingen. “Rebel in Wonderland” wordt gehost door Rebellion. Rebellion bestaat uit een groep muzikale kunstenaars, elektronische pioniers en rebelse DJ talenten, die het experiment niet schuwen en het zoeken in de Techhouse, Minimal, Electro en Techno. Rebellion is een platvorm voor artiesten die door de jaren heen goed bezig zijn geweest en die daar nu de vruchten van plukken, daarnaast geeft Rebellion de kans aan opkomend talent om op te treden op de Rebellion feesten. Deze combinatie van gerenommeerde en opkomende artiesten is onder andere de sleutel tot het succes van deze organisatie. Met uitverkochte edities en rijen dik voor de deur sinds de kick-off in 2008 in Studio 80, een area op het Lief Festival, een avond in de Belgische club Cafe d’Anvers en een eigen radioshow; Rebel Radio, mag Rebellion met trots één van de meest succesvolle concepten van Nederland worden genoemd. Naast de resident DJ Lone Striker zal de “Rebel in Wonderland” gevuld worden door bekende nationale helden en opkomend talent.

De complete line-up zal niet lang op zich laten wachten. Rewind Events hoopt deze in de tweede week van maart te presenteren. De line-up zit bomvol verassingen en zal zeker één van de meest spectaculaire line-ups zijn die ooit in de kop van Noord Holland te zien is geweest. Voor diegene die al lang en breed weten dat ze het 10-jarig bestaan van Obsession niet willen missen heeft Rewind Events tot aanstaande zondag nog een buitenkansje voor haar trouwe fans: de vroege vogel actie. Tot en met zondag 28 februari kost een kaartje voor het Obsession Outdoor Festival dan maar 19,95 euro ipv 26 euro (ex fee). Deze vroege vogel kaarten zijn alleen te koop via www.obsession-outdoor.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwste nieuws? Check zo nu en dan zeker de website!
Voor de twitteraars onder ons: je kunt ook up-2-date blijven via twitter. Zie hiervoor tevens de website www.obsession-outdoor.nl.

16 opmerkingen

nooit geweest,schijnt toch wel leuk te wezen...
mis dit jaar eens
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3417, 168}
Werkzaam bij {SHOWLIST location 14513, 22781}
:respect:

altijd leuk hier :D
Wowww wat heb ik hier weer zin in! :D

Obsession :respect:
Artiest Hazy
Heb wel weer zin in een zomers feestje!

Ben benieuwd naar de line-up...

B)
Artiest {SHOWLIST artist 66903, 56925}
ja leuk gaan we weer doen deze zomer :)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 9727, 6675, 9726}
Early bird binnen!

Hopelijk staat The Vinyl Pimp der weer!!!
Mooi in elkaar gezet die trailer. Krijg echt weer vet zin in de zomer en de leuke festivals.
Obsession is me meer dan zeer goed bevallen vorig jaar dus zekers weer van de partij!
Sowieso aanwezig!

Hopelijk komt dj kinetic een plaatje draaien ;-)
ben dr dit jaar weer bij
Obsession! :respect:
Laat het zonnetje maar komen, de biertjes vloeien en de muziek overheersen! :D
zeker weer aanwezig!:bounce:

Rewind Events, goed bezig!

Kom maar op met die line up :D
Artiest {SHOWLIST artist 58044, 15178}
Vet feestje vorig jaar! :jaja:
Artiest {SHOWLIST artist 33552, 687, 14846}
Uitspraak van ShadowPhaxx op dinsdag 2 maart 2010 om 23:51:
Vet feestje vorig jaar!

ThankZZ!
Wordt dit jaar NOG vetter, dat is een garantie!
Whoh ben toch overgehaald door de trailer, direct kaartje besteld!

Obsession here whe come!