Partyflock
 

Battle of the Sexes

gepubliceerd door , op
Battle of the Sexes
23 februari 2010
FeestIn-bi-tween · Battle of the sexes
Datumzaterdag 24 april 2010
LocatieCarpe DM
Gevecht tussen man en vrouw, al eeuwen lang is de mensheid bezig met dat gevecht wie is de sterkste, welk geslacht overtroefd de ander. Het begon al bij Adam en Eva wie was er sterker? Adam was in eerste instantie, hij weigerde de appel aan te nemen, en wie nam hem wel? Juist daar was Eva, ze lokte Adam en sloeg toe, ik heb een heerlijke appel voor je, en zie hier wie is de uiteindelijke winnaar. Caesar en Cleopatra, wie was er sterker? Caesar met al zijn legers overtrof hij ieder leger. Maar toen was er? Precies Cleo met haar schoonheid wist ze hem in te pakken en haar land te vrijwaren van oorlog. En toen was er de “Battle of the Sexes“ een dj gevecht tussen man en vrouw, tussen Adam en Eva of waren het toch Caesar en Cleopatra of zijn het de dj helden van nu? Wie word Adam, wie wordt Caesar en wie wordt Cleopatra of Eva?



Ring 1
Mike S, Ko-c, of Ed Mission, Miss Amy, Miss J of Miss Wendy.
Wie van deze top dj’s zal winnen dat kan nog niemand weten, maar dat het er heet aan toe zal gaan dat zal iedereen merken met de muzikale klappen die zij gaan uitdelen, in deze “Battle of the Sexes” is één ding zeker, er is maar 1 winnaar. De DJ’s hebben er zin in, ieder feest waar zij vanaf nu draaien zien ze dan ook als een warming up, en zal beter zijn als de keer er voor en ook daarna nog want ze doen het voor jullie hun fans, en voor het applaus en de waardering om er keer op keer het beste feest van te maken. Op 24 april kunnen jullie als bezoekers iets terug doen, moedig je eigen favoriet aan en geef hem of haar een waanzinnige ovatie.

Aan het eind van de avond wordt door onze applaus meter “ Mc Uno “ gemeten wie het best was, de winnaar of winnares zal met een originele prijs naar huis gaan, en zal daarna een half jaar zijn of haar titel moeten verdedigen. Want ook in ring 2 staan een paar titanen die de strijd met elkaar aangaan, hier staat nieuw talent wat staat te popelen om hun voorbeelden in de arena te laten zien dat ook zij mee tellen.

Ring 2
Yonah, DJ Cin-D, D Jay-son en DenDj.
De winnaar van ring 2 daagt de winnaar van ring 1 uit om over een half jaar zijn of haar titel te verdedigen, in “Clash of the titans” dresscode zal dan zijn: Leer en Romeins.

4 opmerkingen

 
2 steden ziekhuis is gelukkig dicht bij voor degene die knock-out gaan.....
Als dit net zo goed gaat worden als afgelopen zaterdag dan raad ik iedereen aan op tijd te komen want het gaat direct los daar in de Carpe wat een waanzinnige locatie met dito organisatie.

Lets get ready to rumble :jaja:
laatste aanpassing
Het was zeker een super editie maar ik weet zeker dat deze editie The Battle Of The Sexes NOG BETER gaat worden.
Hard tegen hard wordt het deze avond, hahahahaha. Heb er zin in!!!

Girl Powerrrrrrr!!!!!!!!!
Uitspraak van Miss Amy op dinsdag 9 maart 2010 om 19:06:
ik weet zeker dat deze editie The Battle Of The Sexes NOG BETER gaat worden

:jaja: