Partyflock
 

Een kwart eeuw Miss Melera

gepubliceerd door , op
Een kwart eeuw Miss Melera
16 februari 2010
Hoe moet je een bericht als dit nu beginnen. Ze is lief, mooi, blond, gezellig maar bovenal een steengoede dj! Een dierbare vriendin van Stalker met een ongelofelijk muzikaal talent. De organisatie is blij te mogen mededelen dat Miss Melera haar verjaardag in Stalker komt vieren.

Al 25 jaar hobbelt deze platenboef op onze aardbodem rond, waarvan ze al minstens 8 jaar elektronische muziek draait. Zelf heeft ze een hele coole line up samengesteld en wij hebben er dan ook veel zin in. Twee prachtige mede sekse komen Miss op haar verjaardag muzikaal vergezellen. Miss Melera presents: Lin en Mirella Kroes!

Dat dit gaat uitlopen op een heerlijk, vrouwelijk en elektronisch onderonsje mag wel duidelijk zijn. Drie gevestigde top dj’s op één avond achter de decks. Verwacht wordt dan ook dat de mannen in toom gehouden moeten worden als deze drie Stalker helemaal afbreken. Miss Melera natuurlijk geheel in eigen stijl met met kneiter vette Emo Techno: Elektronische klappers en melodieuze pompers. GZG Amsterdam gastvrouw, Stalker vriendin en tegenwoordig ook Poema RAW resident is er klaar voor, hopelijk jullie ook.

Een avond met vrienden, kennissen en bekenden uit de scene. Gezellig maar een echt feest. Schreeuwende mannen en juichende vrouwen, vooraan tegen de dj booth in Club Stalker te Haarlem. Een kwart eeuw Miss Melera en dat moet gevierd worden!

Om de feestvreugde nog even met wat kilo's te verhogen kan je jezelf vast klaarstomen voor een potje Disco Bingo in de bovenzaal! Meld je bij DJ Flexmeister F en ontvang een bingokaart met potlood. Op de bingokaarten staan titels van bekende partytunes. Vanaf het moment dat de zaal vol is gaat het los! De DJ kondigt de start aan en je kan al dansend met je bingokaart aan de slag. Zodra je een liedje herkent streep je deze af op je bingokaart. Wie het eerst zijn of haar kaart vol heeft en zich als eerste meldt bij de DJ wint een verrassing!

8 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 65659, 24292}
Happy birthday Kim! :cheer:

En op naar de volgende muzikale kwart eeuw Miss Melera!
laatste aanpassing
Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
:cheer:een plaatje wat zeker langs komt in de Disco Bingo zaal:
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 35370, 49215}
yeeeey! een kwart eeuw is eigenlijk niet zo veel