Partyflock
 

Beat Gallery 20 februari where music meets art

gepubliceerd door , op
Muziek en beeldende kunst worden vaak gezien als twee aparte organen, hoewel beide ontstaan zijn vanuit dezelfde bron en ook hetzelfde doel na leven. Beide zijn ontstaan uit een gevoel en de creatie die het gevoel van de maker vertelt, maar de interpretatie van dit gevoel is aan ieder om op zijn eigen manier waar te nemen.

Om deze reden heeft Less Productions deze twee vormen van kunst gecombineerd in haar nieuwe concept: Beat Gallery. Beat Gallery is een platform waar jonge kunstenaars hun gevoel mogen uiten onder de esthetische uiting van muziek. De chaos van deze twee stromingen die ordelijk wordt weergegeven in een van de mooiste clubs van Utrecht, de Winkel van Sinkel. De vorige editie van Beat Gallery stond in het thema van nostalgie. Bij de entree een kleine expositie van al wat men in een nostalgische aard kan bevatten. Zo’n mooi oud hout antieke spiegeltje met van die kleine houten laatjes voor rouge en mascara, aangevuld met het kamergevoel van de jaren vijftig. De grote zaal stond in het kader van contrast.

Moderne elektronische visuals ondersteund door de jazzy vibes van Loops en Scott, die met hun live drumset een uniek gevoel over wisten te brengen. Dit alles werd afgesloten door de funky vibe van niemand minder dan Tom Ruijg. Deze editie van Beat Gallery staat in het kader van het minimalisme. Niemand minder dan de nieuwe aanwinst van M_nus, Fabrizio Maurizi, neemt deze muzikale rol tot zich. Dit hoeft hij het niet alleen te doen. Als opwarmer staat resident Visser en om alles tot een lang melodisch eind te knopen heeft Less Productions de kunsten van De Man Zonder Schaduw gevraagd, die dit meer dan graag op zich wil nemen. De kunst moet nog een verassing blijven, want kunst mag misschien wel een gevoel uiten, nieuwsgierigheid heeft altijd geleid tot de evolutie van dit gevoel!

3 opmerkingen

Werkzaam bij KrancK
Artiest Dermann
ja ja ja, Fabrizo Maurizi!!!
Jammer dat er geen voorproefje van on-line staat.
Want al wat is, is het resultaat van ons denken.
Hier dan ;)