Partyflock
 

De Reunie 4
God's House

gepubliceerd door , op
De Reunie 4
10 februari 2010
FeestDe Reunie 4 · God's House
Datumvrijdag 26 maart 2010
LocatieRevelation
Op vrijdag 26 maart is het weer tijd voor de ‘oude garde’ om de legendarische begin jaren van de house te herbeleven. Op deze vierde Reunie kunnen vrienden en bekenden van vroeger elkaar weer ontmoeten en zullen bekende en minder bekende oldschool en Early platen door de zaal heen dreunen.

Net als voorgaande keren is er een streng toegangsbeleid en is de leeftijd 27 plus. Het is immers een Reunie voorn‘oudgedienden’ die de begin tijd van het housetijdperk ook echt meegemaakt hebben. Het 146 jaar oude menisten kerkje (voormalig 7de hemel) in het centrum van Enschede zal deze keer weer zijn naam eer aan doen als “God’s House”. Check dit filmpje om te zien hoe het eraan toeging op: De Reunie 3:

De dj’s van de avond zijn ook allemaal van de oude garde: Buzz Fuzz, begint zijn dj-carrière in het jaar 1987 met het draaien van onder meer hiphop en swingbeat. Hij doet dit in een discotheek genaamd Zorba te Amsterdam. In 1991 bezoekt hij in de Jan van Galenhal voor het eerst een housefeest, waar hij The Prophet hoort draaien. Vanaf dit punt schakelt Buzz Fuzz over op house en draait al snel gabber op grote feesten en festivals als Multigroove, Hellraiser en Thunderdome. Vox is een Pioneer van het eeste uur. voor wie ze nog kent; de BeatClub feesten, Luna feesten, Universal Dance feesten, de voor de insiders bekende "onder de A10' feestjes en natuurlijk was Vox samen met andere oud gediende DJ's zoals Dano, Buzz Fuzz, Gizmo, Pavo en god weet wie nog meer wekelijks het beroemde Multigroove op zijn grondvesten deed trillen.

Nickey, winnaar van de DJ Contest 1995 van Night of The Hools, draaide o.a. bij ’t Circus, The Desert, Palladium en op de illegale feesten in “de Fabriek” en Raoul Coolman, voormalig dj bij o.a. Zak en Weekends, nemen je mee terug in de tijd met oldschool classics. Coldfusion, het Illustere duo uit Amsterdam draaien al lang mee in de scene en hebben op de laatste twee edities hun dienst bewezen door het publiek het beste te geven op early hardcore gebied. Het geheel wordt ook deze editie gehost door MC Rough, van Night Of The Hools.

gast, wil jij hierbij aanwezig zijn? Dat kan: you don’t have to be Jezus to get in. De enige voorwaarde is dat je 27 jaar of ouder bent. Kaarten kosten € 11,- (incl Fee) en zijn uitsluitend verkrijgbaar bij: Plato (Haverstraatpassage 54, Enschede). De deurprijs bedraagt € 15,- . Er zal streng worden gecontroleerd op leeftijd. Voor vragen of opmerkingen: info.dereunie@gmail.com

11 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 1218, 73034}
jetz geht losssssssssssssssssssss :lol:
Artiest {SHOWLIST artist 78292, 21125}
Uitspraak van Coldfusion op zaterdag 13 februari 2010 om 13:39:
jetz geht losssssssssssssssssssss

Eindelijk weer eens een oldschool feestje bij de "reserve duitsers" :yes:

:roflol:
Daar gaan we weer. Een van de weinige feestjes waar ik m'n kop nog laat zien.
laatste aanpassing
Artiest Neo-C
ik wacht nog even tot 2013 8)
maar wederom succes! goed bezig :D
 
Artiest {SHOWLIST artist 13438, 76468}
das nu idd een old style reunion ...
respect
ja daar komtíe dan hé.....komtíe...komtíe dan hé.... alles naar de KLOTUHHHHHHH!!!!

:p
Uitspraak van MC Rough op maandag 22 februari 2010 om 15:18:
komtíe dan hé.....komtíe...komtíe dan hé

we gaan tot 1998 ouwe, geen trackies uit 2004

http://www.discogs.com/DJ-Norman-vs-Darkraver-Kom-Tie-Dan-H%C3%A8/release/355479

:roflol: