Partyflock
 

Laatste Info & Time Table Happy Nation 2010

gepubliceerd door , op
Met nog minder dan een week te gaan zijn alle voorbereidingen in volle gang voor de eerste editie van Happy Nation! Decoratie wordt uit alle hoeken en gaten gehaald om de blije tijden te herleven. De geluids mensen halen alles uit de kast om ‘de Buhne’ en alle live-acts volwaardig te laten klinken en de alcohol zorgt voor een onvergetelijke avond.De artiesten staan te trappelen om weer eens volledig uit hun dak te mogen gaan om het publiek te vermaken. Dit bleek ook wel uit het bericht welke de organisatie ontving van de welbekende Party Animals die deze avond live zullen optreden.

Zaterdag 6 Februari neemt Jordi in Volendam als laatste "next-generation" Party Animal afscheid van de Animals om ruimte te maken voor nieuw talent zoals iedereen al jaren van ons gewend is: Eb als nieuwste aanwinst en Jan, Martijn en Kelvin met inmiddels al behoorlijk wat optredens achter de kiezen. Het zou helemaal speciaal zijn om ALLE (ex-) Party Animals voor de gelegenheid eens bij elkaar te hebben. Remsy had al toegezegd, Flamman & Abraxas draaien er toch al, Michael, Youri en Kenney zijn al door Jordi gebeld en Evert's nummer hebben we ook nog wel ergens.. Maar voor "Hippy" Paul, David, Patrick, Robert & Thijs hierbij een openbare oproep om zich te melden op zaterdag 6 Februari in de Buhne in Volendam! Alle Animals verzamelen! Dus dat het een feest wordt moge duidelijk zijn. Alle Party Animals bij elkaar en dan nog de rest van de spetterende line-up zullen ingredienten gaan vormen voor een onvergetelijke avond.

Kaarten zijn nog altijd te verkrijgen bij de volgende adressen: Bluez( winkelcentrum Havenhof ) Volendam, Oepz ( Noord einde 1 ) Monnickendam, Music Store ( Strada, hoogstraat 7e ) Purmerend en via : cokoproductions@hotmail.com

De timetable:
20:30 22:00 Leeman Brothers & Dannix
22:00 - 23:00 Waxweazle
23:00 - 23:45 Critical Mass LIVE
23:45 - 00:45 Flamman & Abraxas
00:45 - 01:45 Raymion
01:45 - 02:30 Party Animals LIVE

Bereikbaarheid & parkeren:
De De Bühne is per openbaar vervoer simpel te bereiken vanaf Amsterdam CS met bus 110. Voor alle openbaar vervoersinformatie kun je natuurlijk altijd even kijken op www.debuhne.nl. Voor bezoekers die met de auto komen, achter de De Bühne is er een ruime gratis parkeerplaats.

7 opmerkingen

 


:cheer:
zin zin zin :bounce:
 
Altijd vet zo'n happy hardcore feessie!
De FHM-buurmeisjes verkiezing 2010 is weer van start gegaan:

Ik vraag jullie om te stemmen op Blondie, als volgt:
beoordeel haar met 5 sterren op:
http://www.bm2010.nl/buurmeisjes/Blondie.html

OF/EN:

sms BM Blondie naar 2211
0,90 cent P.O.B:

Bedankt!
 
Decoratie wordt uit alle hoeken en gaten gehaald????


volgens mij heb je zelf gwoon wat in elkaar geknutseld:roflol:

tjaa.. volendammers overdrijven graag he!!:lol: