Partyflock
 

Three years of bangin' techno
Click anniversary tot zeven uur in Westerunie

gepubliceerd door , op
Three years of bangin' techno
6 januari 2010
FeestClick · 3 Years XL Anniversary
Datumzaterdag 20 februari 2010
WinactieClick actiegesloten
LocatieWesterUnie Site
Tel drie jaar succesvol technofeesten organiseren, vijf internationale topartiesten en nog altijd een van Amsterdams dikste danslocaties bij elkaar op en trek dat vervolgens door tot zeven uur in de vroege ochtend. Jazeker, Het gaat hier over het driejarige verjaardagsfeest van Click. Zaterdag 20 februari in de Amsterdamse WesterUnie. Paul Ritch, Slam, Okain, Remy en De Man Zonder Schaduw verzorgen het muzikale genot van deze nacht. Een vriendelijk, doch dringend technofeest.

Paul Ritch knalde de ruimte in met zijn Samba 12’’ EP via het Resopal Schallware label. Daarna volgde vele, vele grote producties. Die producties zijn niet alleen stuk voor stuk joekels van gerespecteerde hits, ze sieren tevens de dikste compilaties die je kan krijgen. Die van Gui Boratto, tot John Digweed, tot M.A.N.D.Y.. Naast produceren reist de beste man letterlijk de hele wereld over om zijn wonderschone minimal/technokunsten te vertonen. In januari en februari staat hij op de grootste technofestivals van Zuid-Amerika, waar het deze maanden goed los gaat, en staat hij in steden als Rome, Parijs en dus Amsterdam voor Clicks 3-jarige verjaardagsfeest. Op al die feesten staat hij zij aan zij met de groten der aarde. Een dj/producer om niet te missen en een naam die als een van de fundamenten gezien kan worden van de huidige internationale minimal/technoscene. De hit Le Bal Masqué EP maakte Paul Ritch samen zijn goede vriend, de Fransman Okain. Dat nummer was tevens de grote doorbraak voor Okain. Die vanaf dat moment de grote festivals, clubs en feesten van de wereld aandoet met zijn vloeiende minimale sets. Plekken als Sonar festival in Barcelona, Fabric in London, Rex Club in Parijs en Tresor in Berlijn. Zijn producties worden enthousiast onthaald door jongens als Sebo K, Loco Dice en Slam. Laatstgenoemde staat ook niet geheel toevallig op Clicks driejarige verjaardagsfeest. Dit technoduo, Stuart McMillan en Orde meikle, ging de afgelopen twee jaar bijna letterlijk door het geluid. Naast hun residencies in twee van de belangrijkste clubs van de UK, Pressure in Glasgow en Fabric in Londen, stonden ze op alles wat er toe doet. Festivals als 10 days Off, Glastonbury en Oxygen en in clubs als Berghain, Watergate, Cocoon, Rex en Womb (Tokio). Bovendien zijn ze de met recht trotse eigenaren van Soma Records. Hét label met producties van de meest relevante technonamen van het moment: Funk d'Void, Silicone Soul, Joris Voorn, Paul Ritch, Steve Rachmad en Adam Beyer. Van eigen bodem sluit Remy zich naadloos op al bovengenoemde aan. Na meer dan 2 decennia van draaien, produceren en organiseren op topniveau staat Remy in zijn gebied nog altijd op eenzame hoogte. Strakke, koersvaste sets van vlijmscherpe tech-house en zinderende techno die je niet los laat en hoog de ruimte in slingert. Lokale held en gangmaker achter zwaar gerespecteerde underground feesten als Gasten Zonder Grenzen, De Man Zonder Schaduw gaat sinds afgelopen jaar grenzelozer dan ooit. De Man Zonder Schaduw is een electronische muziekpurist en draait wat hij goed vindt. En hypnotiserende en kolkende mix van fijne platen waarmee het publiek gemakkelijk naar zijn hand krijgt. Een artiest om van te genieten en in de gaten te blijven houden.

Mocht het je inmiddels duizelen van het namenstrooien, wees niet bang. Clicks driejarige verjaardagsfeest wordt een Click zoals je dat gewend bent. Na 3 jaar staat Click voor technokwaliteit, kennis van zaken zonder pretenties, scherpe selecties van relevante artiesten en een ongedwongen alles kan, alles mag sfeer waar de muziek centraal staat. Drie jaar los wordt heel logisch gevierd in fijne thuisbasis WesterUnie, een locatie die bijna zo goed als synoniem gebruikt kan worden van alles waar Click voor staat. Op zaterdag 20 februari staat deze editie gretig op het publiek te wachten. Een lange nacht (negen uur!) tot vroeg in de ochtend met een selectie van de beste technoartiesten van nu met een strakker dan strak licht- en geluidsplan. Zorg dat je erbij bent.

Lineup
Paul Ritch (live) 🇫🇷
Okain 🇫🇷
Slam 🇬🇧
Remy
De Man Zonder Schaduw

13 opmerkingen

here we go!
We gaan wederom een editie neerzetten om je vingers bij af te likken!
Klinkt goed! :D Ben benieuwd om Paul Ritch s n x te zien :)
KlikkerdeCLICK op ZEKERWETENNNN :D
leuk persbericht.. aanwezig
 
nice, maar op vakantie! have fun
De man & Remy (l)
leuk persbericht, weet alleen niet waar ze 3 years of bangin techno vandaan halen met zo n lineup :)

schrijf dat op als je sims, baily, mulero etc boekt! wel leuke lineup hoor.
Zeker aanwezig! Te brute line up