Partyflock
 

ELEKT kickt off met Goose en Les Petits Pilous

gepubliceerd door , op
ELEKT kickt off met Goose en Les Petits Pilous
22 januari 2010
Elevation Events’ voorliefde voor elektronische muziek gaat verder dan Sumatraanse spookdiertjes en Utrechtse smeerboel. Een geheel nieuwe avond gevlogen uit Elevations warme nest doet zaterdag 6 maart haar kick off in Eindhovens vetste poppodia de Effenaar. ELEKT staat voor volwassen pop-trash en rockende electro gepresenteerd door GOOSE, Les Petits Pilous, The Longmen en Wannabeastar. Daarnaast wordt Elevations creatieve team de Effenaar ingevlogen om haar hoogstaande beleving voort te prediken.

GOOSE
Na lange afwezigheid in ons kikkerlandje mag ELEKT zuiderburen GOOSE ontvangen voor een DJ-set. Zelden staat dit duo in intieme locaties als de Effenaar, waar ze wel altijd staan op de grotere festivals als Extrema, Free Your Mind en Eurosonic. De van oorsprong Belgische electro-band kreeg bekendheid nadat ze in 2002 de Belgische versie van de Grote prijs wonnen. Coca Cola pikte hun muziek al vroeg op en gebruikte de track Audience voor een reclamespot. Daarna werden ze getekend door het Skint-label van Norman “Fatboy Slim” Cook die hun debuutalbum uitbracht. Ze zijn hard aan het werk om een nieuw album op te nemen, maar komen graag naar Eindhoven om platen te draaien waar zij hun inspiratie vandaan halen.

Les Petits Pilous
Uit Frankrijk komt het duo Les Petits Pilous die het toonzettende Duitse label Boys Noize Records bij ELEKT mogen vertegenwoordigen. Ze maakte al remixen voor Dim, Justice en Proxy en hebben ook eigen tracks uitgebracht op het geprezen label van Boys Noize. In 2008 hadden ze een grote hit met Wake Up.

The Longmen
Het derde duo in dit rijtje is The Longmen, bestaande uit de local heroes Hank Long en U-man. Einhovense gekte mixen ze met indie, pop en electro afkomstig van labels als Datapunk en het al genoemde Boys Noize Records. Nadat ze op festivals als Lowlands en STRP stonden, rocken ze weer eens in hun thuisbasis.

Wannabeastar
Naast bovenstaande mannelijke duo’s vol testosteron staat Wannabeastar haar mannetje als mooie dame in de line up. Wannabe, inmiddels volleerd moeder, stond in het begin van haar sterrencarrière op het podium als danseres. Onder de vleugels van Joost van Bellen leerde ze draaien en inmiddels is ze een graag geziene gast bij Joosts Rauw en vele andere electro-avonden. 6 maart is er weer een oppas geregeld voor haar oogappeltje en staat ze klaar voor een draai- en dansshowtje bij ELEKT.

ELEKT doet haar intrede met in het totaal 6 mannen en een prachtige vrouw op Effenaars bühne der elektronische muziek. De tent opent om 22:00 haar deuren en een kaartje kost in de voorverkoop 12,50. Ga hiervoor naar www.elekt.net en wees bij de kick off van ELEKT.

5 opmerkingen

 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2776, 2330}
Rocken als een malle!!! :D
Wilde line-up! Volgens mij gaat dit een erg vermakelijk avondje worden!! :D
 
Artiest Delaparas
Big up voor de line up (L)!