Partyflock
 

Studio 80 Resident Night met Agnes en Solomun

gepubliceerd door , op
Op 23 januari presenteert Studio 80 tijdens haar Resident Night weer een avond met uitsluitend artiesten die al eerder de tent op z'n kop hebben gezet en een bijzondere band hebben met club en publiek. Dit keer zal de avond extra glans krijgen door de aanwezigheid van twee absolute internationale favorieten.

Allereerst Agnes. Met zijn klassieke instrumentatie, warme sound en opzwepende live performance liet deze Zwitserse grootheid al meerdere malen een compleet kapot gedanste studio achter en dat zal deze keer niet anders zijn. Als lid van de Harry Klein crew en met releases op labels als Moon Harbour en Perspectiv is hij dan ook een ideale "artiest in residentie" voor Studio 80.

Dat geldt zonder enige vorm van twijfel ook voor de tweede buitenlandse muzikant van deze nacht. Met zijn album "Dance Baby" liet hij dit jaar zien waarom house leeft als nooit tevoren en zichzelf telkens op een subtiele manier opnieuw uit kan vinden. Met een heerlijke open sound, perfect laag, originele arrangementen en dito samplegebruik maar vooral een onontkoombare groove zet deze ster met dit album, maar eigenlijk met zijn gehele label Diynamic de toon voor vooruitstrevende vierkwarts klappers. Het gaat natuurlijk over niemand minder dan Solomun! Hij komt de nieuwe sound hoogstpersoonlijk vertegenwoordigen met een speciale dj-set. Echt een aanrader!

Uit eigen stal biedt Studio 80 je drie kwaliteitsacts aan. Dorine Dorado is een van de meest solide residents "known to man". Met altijd net even andere vinyls dan de rest en een aanstekelijke eigen sound heeft zij haar plek al lang geleden veilig gesteld. Net als Florian R & Matthijs G. Dit duo is altijd bezig de betere house aan de man te brengen, achter de decks of met hun feesten en daarom zijn ze ook tijdens deze avond graag geziene gasten.
De laatste Amsterdamse inbreng komt van William Kouam Djoko. Never a dull moment met deze jock. Altijd in beweging, altijd volledig gericht op de dansvloer en altijd opgewekt. Ook als producer staat zijn naam inmiddels goed op de kaart na tracks op onder andere Remote Area en Thirtyonetwenty.

Het belooft weer een avond vol met fantastische muziek en een uitgelaten crowd te worden, dus haal snel je ticket via de bekende adressen of kom vroeg zodat je niets van dit alles mist. De tijden zien er als volgt uit:

Studio 1
23:00 – 01:30 Dorine Dorado
01:30 – 02:30 Agnes (live)
02:30 – 05:00 Solomun

Studio 2
00:00 – 02:30 Florian R & Matthijs G
02:30 – 05:00 William Kouam Djoko


Voorverkoop: www.studio-80.nl, www.beatfreax.com en Concerto

4 opmerkingen

 
Werkzaam bij MAE Agency
Artiest {SHOWLIST artist 40357, 46477}
Zin in!
Mega veel zin in!! :D
Werkzaam bij Voidd
m2, het gaat een bijzonder avondje worden!