Partyflock
 

Lieve 8Bahners

gepubliceerd door , op
Lieve 8Bahners
17 januari 2010
Feest8Bahn Site
Datumzaterdag 20 februari 2010
Winactie8Bahn actiegesloten
LocatieLuxor Live Site
Feest8Bahn · Queensnight Special
Datumdonderdag 29 april 2010
8Bahn start dit jaar op 20 februari in Luxor Live. Na een wervelende Sinterklaas avond op 5 december jl. heeft 8Bahn er zin in.

Een tipje van de sluier kan 8Bahn dan ook geven, want 8Bahn heeft haar zinnen op San Soda gezet. San Soda is één van de zuiderburen waar de wereld haar ogen voor open houdt. Hij mag dan wel net z’n tienerjaren hebben afgesloten, muzikaal is San Soda, ook wel luisterend naar de naam Nicolas Geysens, een aankomend internationaal succes. Nicolas heeft zijn focus op 2010 gezet, want een albumrelease staat op de planning. Met deze albumrelease kan 8Bahn dan ook zijn eerste Nederlandse Live optreden aankondigen in muziektempel Luxor Live.

Voor een muzikale impressie verwijst 8Bahn je graag door naar het klankbord van DJ Broadcast. DJB heeft San Soda recentelijk geïnterviewd met daaraan ondersteunend een DJ Set. Klik hier. Aanvullend kan 8Bahn alvast melden dat de van oorsprong Achterhoekse boeren Armin Pillen & Patski, tegenwoordig overigens wonende in Arnhem, de avond zullen openen. Dit duo heeft stad en land al mogen afreizen om hun gekkenhuis te ten gehore te brengen. Ook voor het oog een lust overigens. Net zoals San Soda zal voor dit duo 2010 een interessant jaar worden. Feit blijft dat met deze twee acts de avond nog niet rond is, hou dus je mailbox of www.8Bahn.nl in de gaten voor de laatste flinke internationale toevoeging. De voorverkoop is wel gestart, Klik hier voor de online ticketservice.

Ook onze Koninklijke Hoogheid viert in 2010 haar verjaardag. Met genoegen kijkt 8Bahn terug op een succesvol 8Bahn Koninginnedag Festival in 2009. 8Bahn kan er nog niet veel over vertellen, behalve dat op 29 april e deuren van Luxor wederom opengaan voor een Koninginnenacht in stijl. Middels dit bericht wil 8Bahn jullie dan ook graag herinneren aan het feit dat 2009 totaal uitverkocht was; bij deze het privilege om als eerste de mogelijkheid te krijgen kaarten te kopen. Kijk snel op de ticketservice om teleurstellingen te voorkomen.

Tot dusver 8Bahn in 2010. Veel woorden en toch dezelfde gedachte: genieten!
Liefs van 8Bahn

6 opmerkingen

Werkzaam bij 8Bahn
Artiest Patski
11 keer 8Bahn in 1 persbericht, best netjes (Y)
 
ik tel 18x+1.. :P 8)
ik kan niet tellen
 
8baaaaaaaahn! :lief: