Partyflock
 

Sine

gepubliceerd door , op
Sine
15 januari 2010
Dubstep is een dikke mix van de diepste bassen, invloeden uit hiphop, 2step en dub met een flinke portie electronica. De eerste editie van Sine in het nieuwe jaar voert ons een klein beetje terug naar de roots van de dubstep; dikke baslijnen gegarandeerd!

RSD
RSD, voor velen misschien beter bekend als Rob Smith, de helft van het producerduo Smith & Mighty. Smith & Mighty stonden aan de basis van de rijke muziekgeschiedenis van Bristol. De eigenzinnige muziek van het duo inspireerde vele andere (Bristolse) muzikanten, van trip-hoppers tot junglists. Vergis je niet, zonder Rob Smith zou de muziek van Massive Attack of Roni Size misschien nooit hebben bestaan.

De alias RSD is Smith zijn uitlaatklep voor rollende dubstep met dikke subbassen. Zijn frisse tracks zijn vaak onmiddellijk herkenbaar en meestal rijkelijk overgoten met samples van reggae monsters uit de oude doos. Peverelist zijn label 'Punch Drunk' is de laatste paar jaar de belangrijkste afnemer geweest van RSD releases. Zo ook zijn in eind 2009 verschenen verzamel-album 'Good Energy'. Met zo een duizelingwekkende discografie en reeks projecten is Sine dan ook trots om deze (dubstep) legende te mogen presenteren in de Effenaar!

Goldorak & Solpher
Goldorak en Solpher zijn twee dj's uit Antwerpen. Allebei hebben ze roots in de drum & bass maar sinds een aantal jaren zijn ze onklopbaar als dubstep-duo. Kenmerkend zijn hun snelle mixen en een zeer gevarieerde selectie. Goldorak en Solpher zijn residents van Untitled!, een van Belgiës belangrijkste dubstepevents. Verder promoten ze sinds kort ook hun eigen dubstep event 'Shakedown' in de Petrol, Antwerpen.

Strye
Strye is een nieuw dubstep talent uit Amersfoort die tijdens Sine de kleine zaal op zal warmen voor al het basgeweld dat zal volgen.

Piro
Host van de avond is natuurlijk de Eindhovense dj Piro.

Visuals
De visuals tijdens Sine zullen wederom verzorgt worden door Eyesupply!

2 opmerkingen

rsd en piro (Y)