Partyflock
 

Goede voornemens van Click voor 2010

gepubliceerd door , op
De verse sneeuw kraakt nog lekker onder je voeten, maar je moet die zachte ondergrond binnenkort toch echt inruilen voor het heerlijke gestamp op de dansvloer. Om het nieuwe jaar gepast in te luiden staan er namelijk 2 knijters van Click edities voor je klaar in januari en februari. Helden worden ingevlogen en oude vrienden komen gezellig op de borrel met hun fijne muziek. Ongedwongen technodansen bij Click in 2010 gaat gewoon lekker door.

Op zaterdag 16 januari maakt Click Factory de Amsterdamse Sugar Factory onveilig met techno van de allerhoogste plank. De Spaanse top dj/producer Alex Under zet speciaal voor Click Factory een set van 2 uur neer. Een dampende mix tussen een live en een dj set. Knallen dus. Under heeft een indrukwekkende discography opgebouwd. Een lijst met producties, remixes en compilaties met zijn producties die leest als het summum van de electronische muziekwereld. De beste man zit niet stil en beweegt zich voornamelijk met het vliegtuig, reizend van en naar studio's, clubs en de beste feesten ter wereld. Vooral in Berlijn is Alex Under veel te vinden. Geen wonder dat de Berlijnse geest onmiskenbaar met zijn muziek verweven is. De combinatie met zijn Spaanse temperament maakt hem tot artiest waar je niet omheen kan -of wilt. Voeten van de vloer en handen in de lucht deze nacht in Sugar Factory dus. Remy roomt de nacht af met een finale set zoals er vewacht mag worden. Koersvast, strak en no-nonsense de subtiele beuk erin. Organisator en resident Stefano Richetta zet de feestelijke toon door de nacht te openen met zijn altijd opgetogen sets. Kortom, een optelsom van ingredienten die staan als een huis. Het huis van Click Factory in Sugar Factory.

Een paar weken later, als je net bent bijgekomen van Under bij Click Factory, doet Click de Utrechtse club Poema aan. Op zaterdag 6 februari vindt daar een prettig muzikaal onderonsje plaats met artiesten van eigen bodem die hetzelfde met elkaar delen. Oneindige passie voor muziek en de kwaliteit het publiek altijd in beweging te krijgen, te houden en te kunnen verrassen. Steve Rachmad en Remy verzorgen de finale van de nacht. Verwacht van deze heren spetterend vuurwerk op de vloer. Deze 2 oude rotten in het vak zijn meer relevant dan ooit. Met kennis van zaken de muziek van morgen brengen, dat kan alleen maar goed gaan. Click resident en man in de lift Wouter de Moor geeft het stokje aan deze mannen door. Productioneel gezien zit De Moor gebijteld en dat heeft zijn weerslag op de zalen waar hij draait. Muziek met ballen in een heerlijke, onstuitbare flow. Muziekvrienden en helden van het Amsterdamse underground geluid Carlos Valdez en Sandrien maken het feest in de hoedanigheid van Mal Borrowed & Frei Bauwerker compleet. In Amsterdam zetten ze regelmatig feesten en partijen in clubs als Studio 80, Trouw en Canvas volledig op zijn kop met hun doldwaze benadering van het begrip electronische muziek. Dat belooft bij Click in Poema RAW dus een mooi feest te worden. Tel daar die andere knallers bij op en Utrecht staat die nacht gegarandeert op zijn kop.

Zet die moonboots dus gerust alvast in de hoek en poets je dansstappers maar goed op. Nu het oliebollenvet opgeruimd is en de bubbels zijn opgelost knal je met Click vertrouwd 2010 in op 2 dikke feesten. In Amsterdam zet de Click Factory de toon met niemand minder dan Alex Under en in Utrecht schoteld Click het publiek een selectie van de meest relevante Nederlandse house/techno artiesten voor. Verwacht ook en zeker in 2010 weer veel positief geweld van Click. Ook is het waard te vermelden dat Click op 20 februari spektaculair gaat uitpakken voor zijn 3-jarige verjaardag, maar daarover later meer. Eerst goed los op Click Factory in Amsterdam en Click in Utrecht.

2 opmerkingen

Click gaat los in 2010!!