Partyflock
 

Musicology

gepubliceerd door , op
Musicology
11 januari 2010
Music is life and life is Music. Zang of rap. Beats of bass. Instrumentaal of rauwe drums. Melodieus of a-muzikaal: over smaak valt niet te twisten en zo waarborgt elk nummer bij ieder persoon een andere herinnering. Immers, van welk genre jij ook houdt, bij dat ene kippenvel bezorgende nummer gooi je nu eenmaal de volumeknop graag omhoog om je volledig te kunnen storten in ‘the sound’. Because Rhythm moves you, Music touches you and Musicology knows exactly how!

Musicology, brought to you by Shermanology
Shermanology, de live act van Andy en Dorothy Sherman, is een snel groeiend fenomeen, dat zich als lopend vuurtje door de scene verspreid. Beide komend uit een muzikaal gezin, hebben zowel Dorothy als Andy hun liefde voor beats, bass en melodieën met de paplepel ingegoten gekregen. Individueel hebben broer en zus de podia van vele events laten schudden op hun voegen en ook samen krijgen zij het land in rep en roep. Hun complete totaalact, waarbij unieke draai-, zang- en performancetalenten elkaar krachtig afwisselen en door diverse artiesten gepresenteerd worden. Shermanology brings you Musicology!

Post Rotterdam
Gelegen in het bruisende hart van Rotterdam, aan de Coolsingel, staat een club die de wensen te boven gaat. Indrukwekkend in haar ambiance en adembenemend in haar uiterlijk, werkt Post zich op om één van de nieuwste hotspots in Rotterdam te worden. Met een betoverende belichting, diverse conceptgerichte decoratie en een luxe indeling biedt Post een geheel nieuwe wereld, die hiermee de harde realiteit tijdens het stappen heerlijk op afstand weet te houden. Een plek waar van alles te beleven is: to see is to believe…

Musicology, the night
De eerste Shermanology avond werd in november jl. een feit, waarbij het massaal toegestroomde publiek luidkeels liet blijken dat het concept zeker voor herhaling vatbaar is. Op zaterdag 06 februari opent de hotspot Post Rotterdam dan ook graag voor de tweede maal haar deuren voor Musicology en het hierbij horende muziekliefhebbende publiek. Shermanology haalt voor deze tweede editie weer alle kennis, ervaring en talent uit de kast. Hoogwaardige sets worden zo vocaal en instrumentaal ondersteund en de artiesten hebben hierin veelvoudig de tijd en ruimte om hun volledige verhaal te vertalen in hun set. Om te beginnen nemen initiatiefnemers Andy en Dorothy Sherman als Shermanology het voortouw in de kwalitatief sterke sound van Musicology. Door het risico te durven nemen om vooral platen te draaien die alles behalve commercieel en cliché zijn, verbrandt Andy Sherman alle vooroordelen als behendige deejay achter zich en laat Dorothy Sherman haar gouden stem vertrouwd gelden.

Ook ROOG koppelt zijn kennen en kunnen meer dan graag aan deze kwalitatief hoogstaande avond en zal jou samen met mannelijk vocalist I/Fan meenemen naar een mindstate van een muzikaal verzadigde. Verwacht een sterke sound zoals alleen ROOG deze naar voren weet te krijgen. Tot slot legt Denniz, als bekende binnen Rotterdamse kringen, zijn eigen thuisfront vanavond in lichterlaaie met zorgvuldig uitgekozen platen. Ook Reese legt jou onveranderlijk in de watten door de melodielijn op haarfijn vast te stellen en daaraan een flinke bass toe te voegen. Deze tweede in de Musicology reeks is vanavond compleet met vocaal en instrumental (keys) talent Mitch Crown, het podiumervaringrijke talent Costar on Sax en het snelrijzende mc talent Elton Jonathan.

Tickets
Wil je hier graag bij zijn? Aarzel dan niet te lang, want er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar in de VVK. Deze kosten 15,- euro en zijn te verkrijgen bij alle Free Record Shops of online via www.postbynight.nl. Wil jij Musicology in stijl beleven met een viptafel en viparrangement? Stuur dan een e-mail voor meer info naar vip@postbynight.nl en bestel je VIP tafel!

Kijk voor meer informatie op www.postbynight.nl, feel the best you can feel with Musicology