Partyflock
 

Nieuwe openingstijden Winkel van Sinkel

gepubliceerd door , op
Nieuwe openingstijden Winkel van Sinkel
1 oktober 2003
Per 1 oktober gaat Winkel van Sinkel (Utrecht) op zaterdagavond een uurtje eerder open, n.l. om 23.00 uur (i.p.v. 00.00 uur).

Met de nieuwe openingstijden hoopt men bezoekers van de overbekende clubavonden (o.a. Club Risk/FCA) meer waar voor hun geld te geven en kunnen ook de vroege stappers aan hun trekken komen in een van de meest vooraanstaande clubs van Midden Nederland.

Tot voor kort ging het restaurant om 22.30 dicht en moesten de restaurantgasten het pand verlaten zodat men het restaurant kon omtoveren tot danspaleis.

Door deze ombouw een nacht eerder uit te voeren, gaat men dit probleem te lijf en kunnen de openingstijden aangepast worden.

Bezoekers van het restaurant kunnen op zaterdag tijdens het dineren dus alvast een indruk opdoen van wat er die nacht zal plaatsvinden.

Als extra meerwaarde kunnen deze gasten van het restaurant gebruikmaken van de mogelijkheid om na het diner (tijdens de reguliere zaterdagavonden) gratis de clubavond te bezoeken (Dit gold al voor de gasten van de Nachtwinkel in de catacomben, waar gretig van gebruik wordt gemaakt).

Terwijl de gasten dus hun toetje of koffie nuttigen, worden de tafels en stoelen weggezet en de laatste puntjes op de “i” gezet om de clubavond voor te bereiden. Om alvast in de sfeer te komen, wordt er vanaf 22.00 uur alvast wat loungemuziek gedraaid.

Vanaf 23.00 uur zijn de “gewone” bezoekers van de clubavond welkom via de normale ingang aan de werf.

De eerste zaterdagavond die in aanmerking komt is zaterdag 4 oktober, tijdens de maandelijkse Steam!UP avond met DJ’s Erick E en Eric de Man. De derde DJ die door de ruimere openingstijden aan de avond is toegevoegd is de uit Chili afkomstige Marcelo Umana. In de benedenzaal draait Robbie303

Entree is euro 12,50,- Leden van Clubrisk @ de Winkel van Sinkel betalen uiteraard euro 10,-
Open 23.00- 05.00

Adres: Winkel van Sinkel
Oudegracht 158 (ingang a/d werf)
Utrecht
Meer informatie: FCA/Club Risk @ de Winkel van Sinkel
e-mail: info@fca-music.nl

14 opmerkingen

 
cool! relaxte tent :D
 
Relaxed... Kan de goede sfeer iets eerder op gang komen...!
ben er nog nooit geweest...

maar daar komt vast nog wel verndering in :)
Cool! Dan ga ik er zeker ook nog een keer eten
 
Mooi! Nu maar hopen dat ie niet wordt gesloten (eigenaar lag overhoop met de gemeente), dat zou minder zijn....
laatste aanpassing
 
Dat met de gemeente is al opgelost geloof ik, en het mocht eens tijd worden dat ie om 11 uur opengaat :)

Misschien zaterdag maar weer eens ff Winkelen
Hallo allemaal!
Wat voor soort muziek kan ik hier verwachten???
 
Funky house met een vleugje techno
 
Ja, ik begreep dat er alleen problemen komen als ie de winkel gaat verkopen, omdat Eirond zich niet helemaal aan de bestemming 'sociaal-cultureel' heeft gehouden... Ik vind de winkel trouwens topcultuur hoor ;) En sociaal is het zeker...
laatste aanpassing
 
cool!
 
oke dan
Als ze nu eens wat aan het geluid gaan doen wordt het misschien ooit nog eens wat....
laatste aanpassing
En aan die warmte!
 
jah das beter..winkel van sinkel is echt zo'n super relaxte tent. voorral als erick e en erik de man draaien.. ik ben er weer bij! nu idd hopen dat de club niet dicht gaat,zou echt jammer zijn!