Partyflock
 

Hed Kandi’s New Years Eve Spectacular
early bird uitverkocht

gepubliceerd door , op
Op 31 december luidt Hed Kandi het nieuwe jaar in met een speciale editie in de Winkel van Sinkel te Utrecht. Deze Hed Kandi New Years Eve Spectacular is een samenkomst van alle Hed Kandi ingrediënten en zal zorgen voor een uniek begin van 2010. Hed Kandi, the world’s most glamorous music and lifestyle brand, pakt voor deze feestelijke gelegenheid groots uit met het thema: The glitterball 2010. Verwacht een overvloed aan glitter, glamour, hed kandi girls, delicious dancers en ecstatic entertainment.

De onsterfelijke tekst: 'Tonight I’m gonna party like it’s 1999' van Prince is voor Hed Kandi van speciale waarde. Want Hed Kandi heeft inderdaad gefeest in 1999 en daarna non stop voor maar liefst 10 glorieuze jaren. Op de teller staan 95 Hed Kandi compilatie albums en 900 feesten per jaar in meer dan 50 landen met maar liefst 1.5 miljoen bezoekers per jaar. Inmiddels is Hed Kandi een volwaardig lifestyle brand te noemen met een eigen kledinglijn (ontworpen door Jason Brooks) en wereldwijd eigen radioshows, welke in Nederland iedere vrijdagavond op Hitradio te beluisteren is.

De kenmerkende funky Hed Kandi sound sierde de tracklists van het nostalgische 'Back to love', tot het soulvolle 'Nu disco' en het donkere 'Twisted Disco'. Of de muziek nu kwam uit de boksen van je radio, of van de Hed Kandi DJ op een festival met 150.000 bezoekers; Hed Kandi was er altijd bij en veroverde ieder housebeminnend hart. Op 6 maart wordt het 10 jarig bestaan van Hed Kandi groots gevierd in Nederland de Heineken Music Hall. Maar First things First: Hed Kandi verwarmt je eerst met haar funky sound met de feestdagen met een Christmas special in het fonkelnieuwe Club Soho te Roermond en een zeer speciale New Years Eve editie in de Nachtwinkel, de nachtclub van de Winkel van Sinkel te Utrecht! De Winkel van Sinkel heeft recentelijk een zeer stijlvolle bovenverdieping toegevoegd en haar capaciteit vergroot tot 1400 bezoekers.

Hed Kandi New Years Eve Spectacular
Voeg aan de New Years Eve Spectacular, vol glitter, glamour en sparkle, de ongeëvenaarde Hed Kandi sound toe van internationale Hed Kandi DJs Ryan Stent 🇬🇧 en Denniz 🇳🇱 en het wordt een editie om nooit te vergeten. Ryan Stent wordt speciaal overgevlogen vanuit het kloppend hart van Hed Kandi, Londen, en ‘eats, sleeps and breathes’ de funky Hed Kandi sounds. Zijn mixes prijken wekelijks op het fameuze Ministry of Sound radio. Tel daarbij zijn residenties op het partyeiland Ibiza op en optredens naast Eric morrilo, Martin Solveig, Ron Carrol en Freemasons en er is geen twijfel meer mogelijk dat we hier met een Hed Kandi zwaargewicht te maken hebben. Denniz is on fire in alle uithoeken van clubland! Tijdens een Hed Kandi tour door Kazachstan werd hij dan ook ontvangen als een ware popidool, terwijl de camera’s van MTV op volle toeren draaiden. Dat deze Hed Kandi resident ‘on top of his game’ is, bewijst de set die hij verzorgde voor een optreden van zijn grote idool: The S-man; Roger Sanchez.

De zwoele klanken van Ace on sax en MC Choral zullen tot in de vroege uurtjes van 2010 de welbekende Hed Kandi kippenvel momentjes bezorgen. Wie voor 00.00 binnen is en Kandi style het nieuwe jaar begint, wordt door de Winkel van Sinkel getrakteerd op complementary champagne en finger food. De early bird tickets voor deze Hed Kandi New Years Eve Spectacular zijn inmiddels helemaal uitverkocht. Er zijn nog normale tickets verkrijgbaar in de presale voor €40,- via www.easyticket.nl en de Winkel van Sinkel. Indien nog beschikbaar kosten tickets aan de deur €45,-.

Voor een impressie van de altijd vrolijke Hed Kandi feeling check deze trailer.