Partyflock
 
­ Nederland

Blowout sale
19 December Rige Warehouse Poortugaal

gepubliceerd door , op
Blow Out time!
Op zaterdag 19 december is er in de Rige warehouse te Poortugaal van 11.00 uur tot 16.00 uur een Kerst Blow Out Sale! Deze dag zullen er veel deejay’s aanwezig zijn, zoals Rotterdam Terror Corps, The Vizitor, Paul Elstak, CSR, DJ Plague, Lunatic & Miss Hysteria, Primal Pioneers (Noizer & Berry), Radiate, Beatstream, Accelarator, Distortion, mc RTsier, Chrono & The Demon Dwarf en nog veel meer! De toegang is gratis en voor alle leeftijden dus neem je kids ook maar weer mee!

Wat gebeurt er?
Natuurlijk is er deze dag veel, heel veel exclusieve merchandise tegen vet lage prijzen te koop. Er is dit keer ook extra old school en early vinyl ingekocht maar ook de shirts, caps, vinyl, video’s en cd’s vanaf 1 euro ontbreken dit keer niet. Voor de vinylfreaks is er weer een apart standje met de laatste klappers uit binnen- en buitenland.

Dit jaar zal weer de Nationale Plaatwedstrijd georganiseerd worden! Ook deze editie gaan weer een aantal mensen met hoofdpijn naar huis vanwege de plaatbreek-wedstrijd. Het is de bedoeling om in een zo kort mogelijke tijd en op een zo origineel mogelijke manier een vinyltje te breken op je hoofd of op het lieve hoofdje van je vriendin. De jury, welke zal bestaan uit bekende artiesten, zullen je beoordelen op je snelheid, de stijl van het breken en de amusementswaarde tijdens het breken. De winnaar wint een bedrag van 100 euro cash. Je zal worden gefilmd, op een bekende hardcore dvd verschijnen en op www.rige.net/movies, dus je inzet wordt hoe dan ook beloond! Opgeven voor de plaatbreekwedstrijd kan gewoon ter plaatse. Een selectie van de beste deelnemers is de woensdag na de blowout op www.rige.nl/movies te bekijken. De plaatbreekwedstrijd begint om 13.00. Deelname is geheel op eigen risico!

Ook is er weer een Vinyl & Merchandise veiling: Sla je slag met zeldzame vinyltjes (check www.blowoutsalexxl.nl voor de te veilen vinyls) en vreemde merchandise artikelen die je gewoon moet hebben! Zoals ieder jaar gaat de opbrengst naar het fonds Behoeftige Alcoholistische Deejays.

Hardcore Radio (live)
Hardcoreradio.nl verzorgt een live uitzending van begin tot eind van de Blowout sale met deejays The Menace, Mercenary, Vega, Profane en vele gasten. Ook jij kan je stem op hardcoreradio laten horen tijdens de blowout sale!

Verdere informatie
De eerste 100 bezoekers krijgen bij iedere aankoop een gratis t-shirt!
Bij aankoop vanaf 50 euro krijg je een gratis MOH of RTC tas, dit geld voor iedereen!
Adres: Rige Entertainment, Ambachtsstraat 12, 3176 PR Poortugaal, 7 minuten lopen vanaf metrostation Poortugaal. Poortugaal ligt tussen Spijkenisse en Rotterdam Zuid.

Line up
Rotterdam Terror Corps
The Vizitor
Paul Elstak
CSR
DJ Plague
Lunatic
Miss Hysteria
Primal Pioneers (Noizer & Berry)
Radiate
Beatstream
Accelarator
Distortion
Mc RTsier
Chrono
The Demon Dwarf
J.D.A.

Soon more info.


www.blowoutpartyxxl.nl

10 opmerkingen

 
:cheer:
 
wat voor shirtjes nu???:P
zelfde als met sinterklaas editie?:P
kan jammer genoeg nie mot werkuh :S
helft van de lineup komt niet eens opdagen heb ik gehoord. 5 december editie was ook niet echt om van naar huis te schrijven dus denk dat het midtown binneweg word :)
 
kom ook denk nog wel even aan zetten toch verslaafent he alle die hardcore spullen :D: GRTZ ......
 
Uitspraak van Daniella*NL op dinsdag 15 december 2009 om 10:46:
helft van de lineup komt niet eens opdagen heb ik gehoord. 5 december editie was ook niet echt om van naar huis te schrijven dus denk dat het midtown binneweg word

de opkomst van de dj's is vrijwillig;)
dus nogal logisch als ze op dat moment iets anders hebben dat ze niet komen..
maar moet zeggen met sinterklaas blowoutsale zijn de meeste wel gekomen hoor;)
ik ga echt niet helemaal naar de binneweg als ik naar poortugaal 15min fiets:P
maar ach ieder zijn keuze natuurlijk;) als ik naar line up van rige kijkt en midtown is midtown idd wel aantrekkelijker;) maar is het bij midtown het zelfde als bij rige dat je bij de dj's kan komen enzo.
ik hou het lkkr bij de oude vertrouwde ga lkkr naar rige;) klein maar gezellig:D en de bekende PLAATBREEK WEDSTIJD!!!!!!!!!!!!!!

tot zaterdag bij rige!!!!!
 
verdomme eindelijk weer rtc in de buurt, moet ik werken !!!grrrr
Aanwezig :cheer: