Partyflock
 

In Charge
by Marco V

gepubliceerd door , op
In Charge
9 december 2009
FeestIn Charge · by Marco V
Datumzaterdag 12 december 2009
WinactieIn Charge actiegesloten
LocatieWesterUnie Site
Aanstaande zaterdag presenteert DJ-Award winnaar 2009 Marco V. (Best Tech House DJ) presenteert in samenwerking met First2Dance in de WesterUnie te Amsterdam In Charge.

Deze ultieme In Charge Christmas pre-party staat garant voor een clubnight vol met de unieke en bekende sound van Marco V's eigen en gelijknamige platenlabel. Van ruige electro naar techtrance tot en met de beste techno. Met een 5 uur durende exclusieve DJ-set zal Marco V deze nacht persoonlijk voor flink wat vuurwerk gaan zorgen.

Met de vocale support van MC Gunner en een geweldige visuele licht- en lasershow in ‘Propaganda’ stijl zal dit zeker garant staan voor een onbeschrijfelijk In Charge gevoel. De kick-off in dit industriële decor zal worden verzorgd door DJ San waarna middernacht de decks zal worden overgenomen door Marco V.

Line-Up:
22:00 – 00:00 – DJ San
00:00 – 05:00 – Marco V
Hosted by MC Gunner

Openbaar vervoer
De WesterUnie is goed te bereiken per openbaar vervoer. Met de trein kun je reizen naar Station Amsterdam Centraal en vandaar de buslijn 21 nemen. WesterUnie is gelegen in het Westerpark. Voor actuele reizigersinformatie en tijden kijk je op www.ns.nl of www.ov9292.nl.

Auto & parkeren
Ook met de auto is de WesterUnie uitstekend te bereiken. Parkeren kan op het naastgelegen Q-Park Westerpark. Voor de routebeschrijving kijk je op www.WesterUnie.nl.

Tickets
Kortom, redenen genoeg om dit unieke spektakel niet te missen. De kaartverkoop loopt voorspoedig en de organisatie raadt ook iedereen aan om tijdig de kaarten te bestellen via www.marcov-incharge.nl of de Bel Company voor EUR 15,00 (excl. Fee). Aan de deur zullen nog een beperkt aantal kaarten verkocht worden.
Meer info: www.first2dance.nl

3 opmerkingen

5 uur V :cheer:
Jammer dat ik al plannen heb :(
 
San = Topper!

Helaas andere verplichtingen, maar marco ga ik vaanvond horen.