Partyflock
 

Give it Dub

gepubliceerd door , op
Give it Dub
3 december 2009
Aan het eind van ieder jaar maakt men in de muziekindustrie een balans op. Rising stars, solide frontmannen/vrouwen en vette hits passeren de revue. Binnen de dubstep scène is de Britse dj/producer Emalkay een naam die veelvuldig in de lijstjes over 2009 terug te vinden zal zijn. Na jaren op Boka Records vele vette tracks te hebben gereleased, komt Emalkay’s meest recente succes na releases op het vooraanstaande Dub Police Records. De track met de vocalen ‘I beat motherfuckers’, beter bekend als de monstertune ‘Explicit’, kwam op bijna ieder dubstep feest van het afgelopen jaar voorbij. Later dit jaar kwam de man met één van de, al dan niet de grootste dubstep track van dit jaar getiteld ‘When I look at you’; de tune die al maanden wordt gedropt door bijna alle grote namen der dubstep. Maar Emalkay zit niet stil. Nieuwe producties van zijn hand doen alweer de rondte. Zoek op titels als ‘Battle Suit’ en ‘Solid State’ en je weet dat het goed zit met deze dj/producer uit Birmingham.

Maar waar draait deze dubstep held? Op een gloedje nieuwe editie van Give it Dub! Na een geslaagde samenwerking met Sub Infusions in augustus dit jaar is Give it Dub terug in de Merleyn, met naast de vette headliner nog genoeg andere dope plaatjesdraaierts.

De avond begint met de Give it Dub frontmannen BeeVee en Spange Batta. Na een aantal gezamenlijke setjes gedaan te hebben, gaan ze deze avond beide solo. De twee zullen de avond openen. B-4 zal het stokje van Emalkay overnemen. Geen gemakkelijke opgave, maar deze crowdpleaser draait al een tijd mee in de dubstep scene en zal dan ook geen enkel probleem hebben om het publiek aan het dansen/wobbelen/moshen te houden. Om de avond af te klappen draait niemand minder dan Nijmeegse baas DBS. Wie zijn set na Gaslamp Killer in Doornroosje op 31-10-2009 heeft bijgewoond weet wat er op het menu staat, rammen met een hoofdletter R. De Master of Ceremony is een andere Give it Dub resident: Brown Sugar.

Kaarten zijn verkrijgbaar à 7 euro via www.Doornroosje.nl, of aan de deur op de avond zelf.

The Nimma dubstep take-over is here!

8 opmerkingen

 
give it dubbbbbb
dude..