Partyflock
 

Time Warp NL uitverkocht

gepubliceerd door , op
De vlag hangt uit op de kantoren van Cosmopop en Evotions. De tweede editie van Time Warp in Nederland is twee weken van tevoren uitverkocht! De laatste dagen wordt nu de hand gelegd aan een Time Warp waardige productie want het gaat knallen in de Maassilo op 12 december! Hieronder volgt voor de bezoekers een uitgebreide handleiding om het twaalf uur durende festijn zo goed mogelijk te beleven.

Uitverkocht dus druk
Uitverkocht betekent dat het druk gaat worden. Aan de ene kant wil je zo min mogelijk bezoekers teleurstellen, aan de andere kant wil je ook dat de bezoekers het naar hun zin hebben en volgend jaar terugkomen. Vandaar dat bij de timetable de grote acts zoveel mogelijk naast elkaar zijn geprogrammeerd zodat het nergens TE druk zal zijn. Mocht het onverhoopt toch even wat langer duren bij de bar, toiletten of de lift naar boven weet dan dat je te midden van gelijkgestemde zielen bent, heb even geduld en hou de sfeer erin! Voor de Factory 10 geldt dat wanneer hier het maximaal aantal bezoekers is bereikt er een stop zal zijn op aanloop hiernaar toe. De security hanteert dan het ‘één naar beneden, één naar boven’ principe.

Transport
Vanwege de lange duur van het feest raadt de organisatie aan om met het ov te komen. De organisatie verwacht van al haar bezoekers dat ze hun verantwoordelijkheid hierin nemen. Ben je van plan om het laat te maken, zorg er dan voor dat je met de bus komt, laat je ophalen, neem een hotel of pak de trein. De Maassilo is uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Via centraal station ben je binnen 10 minuten op metrohalte Maashaven. Vanaf daar is het 2 minuten lopen naar de Maassilo. Check http://www.ret.nl/ voor een uitgebreide route-beschrijving.

Ben je toch van plan om met de auto te komen, plan dan je route via www.routenet.nl
Parkeren in de buurt van de Maassilo is gratis.

Niet zomaar kaarten kopen
Uitverkocht betekent ook dat er helaas mensen hierdoor zijn overvallen die nu geen kaartje meer kunnen halen. Dat is koren op de molen van tussenhandelaren. Zorg ervoor dat wanneer je een ticket van een onbekende koopt je altijd diens adresgegevens en ID-gegevens weet om eventueel verhaal te kunnen halen. Niets is makkelijker dan een e-ticket kopiëren. En niets valt beter te controleren dan een e-ticket dat al een keer gebruikt is. Bij twijfel NIET kopen, het is de ellende aan de deur niet waard wanneer je vol goede moed naar de Maassilo bent gereisd en daar blijkt dat je ticket niet geldig is!

Rookruimte met DJ’s
Het is de rokers een doorn in het oog maar er geldt nu eenmaal ook een rookverbod in de Maassilo. Behalve op de aangewezen rookplekken. Om aan de ongetwijfeld vele rookwensen te kunnen voldoen heeft Time Warp een smokingroom met live-muziek bedacht. Deze bevindt zich op de 10e verdieping achterin de Factory 10. Niet echt handig voor de mensen beneden, maar als je weet dat je er een prachtig uitzicht hebt over Rotterdam (met de enige echte skyline van Nederland) misschien toch de moeite waard om hier een sigaretje te doen! De timetable hier is als volgt.

00.00 Bo, Nijs en hun denkbeeldige vriendje
02.00 Nekes & Nick Ryder
04.00 Sandeep
06.00 Size & Koen Lebens

Kluisjes
Van je fouten leer je. Zo ook de Maassilo die het garderobe probleem vorig jaar op Time Warp heeft aangegrepen om met lockers te gaan werken. Er zullen ditmaal meer dan genoeg lockers aanwezig zijn is verzekerd.

Deurbeleid
Bezoekers moeten er rekening mee hadden dat alle vloeistoffen die worden aangetroffen bij de visitatie zullen worden ingenomen. Of het nu gaat om deodorant, neusspray of contactlenzenvloeistof, er wordt geen onderscheid gemaakt. Zorg er dus ook voor dat je niets bij hebt bij entree.

Time Warp Holland Official Afterparty at Catwalk
Dat Time Warp in Mannheim officieel doorgaat tot 14.00 uur in de middag mag geen geheim zijn. Ook in Nederland gaan ze door tot laat in de middag in de beste afterlocatie die Rotterdam kent, namelijk de Catwalk. De complete line-up voor deze afterparty wordt niet van te voren bekend gemaakt maar zeker is dat Daniel Stefanik gaat draaien en er zullen ongetwijfeld ook andere Time Warp helden meegaan.

Time Warp Mannheim
Inmiddels is ook de kaartverkoop voor de Duitse editie van start gegaan, met reeds bevestigde acts als Sven Väth, Richie Hawtin, Loco Dice, Ricardo Villalobos, Dubfire, Magda, Chris Liebing,Karotte, Ellen Allien, The Disco Boys, Dixon, Reboot, Martin Buttrich, Monika Kruse, Tobi Neumann en vele andere is ook aankomende editie weer gekozen voor een rits aan gevestigde djs uit de hedendaagse scene. Alle info is te vinden op www.time-warp.de

Timetable
En dan nu datgene waar velen al met ongeduld op zitten te wachten. De timetable. Tijd om te gaan puzzelen!

Area 1 (22.00 – 10.00)
22.00 Seebase 🇩🇪

Een goede organisatie heeft goede vrienden. Sebastian “Seebase” Dresel is meer dan dat. Hij is een begenadigd artiest die tot de vaste waarden van Time Warp behoort. De presentator van het succesvolle radioprogramma ‘Global Beats’ op Sunshine Live weet als geen ander hoe te openen op Time Warp. Ditmaal niet in Mannheim maar in ons eigen Rotterdam.

00.00 Sven Väth 🇩🇪
Sven Väth behoeft verder geen uitleg maar wie zijn technodebuut maakt op Time Warp willen we toch even meegeven dat de Duitsers geldt als de meest invloedrijke artiest in de hedendaagse scene. Niet alleen dankzij z’n vaak geweldige DJ-sets waarin vele hits geboren worden, ook omdat zijn Cocoon het neusje van de zalm is op technogebied. Drie uur lang ‘Der meister’ in area 1, het feest kan slechter beginnen!

03.00 Michel de Hey
Time Warp in Rotterdam betekent dat niet voorbij wordt gegaan aan de boegbeelden van de scene in de Maasstad. Een van de eerste namen die dan opkomen is die van Michel de Hey. Lang vervlogen is de tijd waarin hij met zijn Future avonden in de Basement van het voormalige Nighttown de toon zette, maar Michel is nog altijd een van de meest gewaardeerde namen in de scene met succesvolle feesten onder de naam Hey! Wie Michel goed kent weet dat hij wel eens voor de grootste verrassing van de avond kan gaan zorgen!

05.00 James Holden 🇬🇧
De grondlegger van het befaamde Border Community staat zelden op grote feesten in Nederland. Maar als dit het geval is gaat het dak er ook bijna letterlijk af. Wie bereid is zich te laten meevoeren in de melodieuze diepe sound van James Holden weet dat het ineens zomaar half acht kan zijn wanneer de hypnose ten einde komt. En dat is dan helemaal niet erg!

07.30 Karotte 🇩🇪
Karotte is inmiddels een vertrouwd gezicht in de Lage Landen. Een erkend crowdpleaser op de zomerfestivals met een perfecte neus voor de juiste platen. Bovendien is Karotte een echte clubjock die van lange sets houdt. In Nederland lanceerde hij dit jaar zijn eigen clubconcept Karotte’s Kitchen waarin hij de bezoekers telkens voorziet van de lekkerste muzikale gerechten uit de wereldkeukens. Op Time Warp zorgt hij voor het dessert. Dat wordt smullen geblazen!

Area 2 (23.00 – 09.00)
23.00 Sandeep
Voor Sandeep is Rotterdam een thuiswedstrijd en hij heeft de afgelopen jaren dan ook een hechte fanbase opgebouwd die zich maandelijks concentreert op zijn eigen DIK-avonden in de Catwalk. Met zijn sferische geluid is de kans groot dat je op weg naar de grote zaal halverwege blijft staan om hier vervolgens niet meer weg te gaan. Dik verdiend deze boeking!

01.00 Dennis Ruyer
Elke zaterdagavond presteert Dennis Ruyer het weer om vanuit zijn roodverlichte bunker een van Nederlands grootste radiostations om te toveren tot een dampende underground zender. Hier hoor je dan de vloervullers van morgen op techhouse, minimal en technogebied. Samengesteld door Dennis en zijn kompaan Prins Jan is het elke week weer feest. Dat Dennis ook een uitermate verdienstelijk DJ is zal hij laten zien op Time Warp.

03.00 Daniel Stefanik 🇩🇪
Samen met Marek Hemman is Daniel Stefanik labelbaas van Freude Am Tanzen. Het Berlijnse collectief dat zowel een succesvol agency als een zeer gewaardeerd platenlabel kent maakt een stormachtige ontwikkeling door. Onlangs nog rockte Stefanik met zijn eigenzinnige sound de Studio 80 tijdens een We Are E avond. Nu primetime in zaal 2 voor de liefhebbers van techno uit de Duitse hoofdstad.

05.30 Marek Hemmann - (live) 🇩🇪
Zijn nieuwe album ‘In between’ is net uit en gooit hoge ogen. Vandaar dat de Duitser Marek Hemmann de aangewezen persoon is voor een heerlijke live-act in het holst van de nacht. De labelbaas van Freude am Tanzen is sinds jaar en dag een geluidenfreak en past de meest waanzinnige combinatie van vocaal, bas en subtiele geluidjes toe in zijn sound. Een live optreden dat je niet mag missen als je net zo gebiologeerd bent door geluidenpatronen als Hemmann zelf!

06.30 Daniel Sanchez
Zaal twee wordt afgesloten door Daniel Sanchez. De eigenaar van Bla Bla Records is aan een gestage opmars bezig met een veelvoud aan releases en eigen evenementen en zijn internationale boekingen worden steeds groter en gewichtiger. Met een set van 2,5 uur sluit Sanchez deze area passend af.

Area 3 (22.00 – 09.00)
22.00 Darko Esser

Darko Esser is iemand die de gestampte pot niet schuwt, vandaar dat de programmeur van Doornroosje en eigenaar van het succesvolle Wolfskuil label is gevraagd om de hardste zaal van Time Warp te openen. Zijn nieuwe album ‘Balans’ is nog erg melodieus en prima luistervoer voor thuis op de bank maar zijn live-set op de Balans avond in november maakte al duidelijk dat voor Darko het tempo best wat hoger mag..

00.00 Secret Cinema – (live)
Live-sets doet Rotterdams boegbeeld Secret Cinema nog maar zelden. Nu zijn internationale carrière met releases op onder andere Cocoon Records in een stroomversnelling is gekomen heeft Jeroen Verheij amper nog tijd om zijn hoog gewaardeerde live-optredens voor te bereiden. Time Warp is dan ook zeer content dat Secret Cinema een uitzondering heeft willen maken. Wie de techno graag hoort knallen staat om twaalf uur vooraan want Secret Cinema hoeft zich op geen enkele manier in te houden en heeft daar ook helemaal geen zin in. Vol gas dus met Hollands trots!

01.00 Technasia 🇫🇷
Charles Siegling is een graag geziene gast in Nederland. Zo was hij een van de uitblinkers op het Solar Festival afgelopen zomer. De Fransman heeft een zeer diverse sound, variërend van zwoele funky techhouse tot het betere ramwerk. In dat laatste vindt de organisatie hem toevallig erg sterk en er kan dus geen enkele twijfel over bestaan dat Technasia de zweep erover gaat gooien. Uiteraard wel op zo’n manier dat de groove in zin set altijd behouden blijft!

03.00 Collabs feat. Chris Liebing & Speedy J (DE/NL)]
Wanneer twee absolute wereldtoppers op het gebied van de stevigere techno gaan samenwerken moet je hier gewoon bij zijn! Duitse uberheld Chris Liebing en meesterproducer Speedy J komen op Time Warp bij elkaar om te jammen op hun veelvoud aan elektronische apparatuur. Het gevolg is een chemie die maar zelden on stage te zien is. Geen lange monotone stoomtrein hier maar een gevarieerd samenspel waarin het experiment niet geschuwd wordt, zolang de bassdrum maar blijft rollen en de hihats snerpen.

07.00 Cristian Varela 🇪🇸
De laatste drie uur zijn voor de geweldenaar uit Spanje. Cristian Varela geldt als een van de technisch meest begaafde DJ’s ter wereld en hij prijkt elke keer weer bovenaan in de jaarlijstjes. Varela maakte naam met zijn 4 Decks sets waarin zijn mixen soms onnavolgbaar waren voor het blote oog. Time Warp zocht naar een DJ die de laatste restjes energie uit de bezoekers kan putten zonder de muziek hierin te verliezen. Met de boeking van Varela als afsluiter is die missie zonder twijfel geslaagd.

Factory 10 (22.00 – 10.00)
22.00 Nekes 🇩🇪

Nekes is al jaren een vaste waarde op de line-up in Mannheim. Een vriend van de familie die tegenwoordig ook druk aan het produceren is geslagen en al een eigen release op Oslo Records had. Met zijn housey geluid is Nekes een ideale opener in de Factory 10 waar het deze nacht om de swingende techhouse en groovende minimal draait.

00.00 Click Box - (live) 🇧🇷
Click Box is de nieuwe verrassing uit de Minus-stal en het antwoord op wat er gebeurt als minimal en techhouse samengaan. Het Braziliaanse duo produceert aan de lopende band en laat er geen twijfel over bestaan dat er nog altijd muziek zit in minimal. De heren bouwen laagje voor laagje en alles past precies in elkaar. Hun tweede optreden in Nederland zal hen ongetwijfeld nieuwe fans gaan brengen.

01.00 Marco Carola 🇮🇹
Dat Marco Carola is afgestapt van de oude Napolitaanse techno mag inmiddels wel bekend worden verondersteld. Maakt dit hem een mindere DJ? Absoluut niet! Vorig jaar was Carola een van de smaakmakers op de mainstage van Time Warp. Hij zette de zaal op z’n kop met zijn ongekende vermogen om de groove erin te houden. Dit jaar is hij nog beter tot zijn recht in de intieme setting van Factory 10. Een donkere zaal met echte fans voor zich op de dansvloer, dan is de Italiaan op zijn best!

04.00 Gaiser - (live) 🇺🇸
Gaiser was de grote smaakmaker op de afgelopen editie van Voltt Outdoor en hij gaat ook zeker een van de publiekstrekkers zijn op Time Warp waar hij de spreekwoordelijke brug vormt tussen Marco Carola en Loco Dice. Het klinkt allemaal zo rustig maar waarom gaat het publiek dan zo hard? Het geheim mag je zelf gaan ontdekken wanneer de Amerikaan midden in de nacht zijn chemie op de bezoekers loslaat.

05.00 Loco Dice 🇩🇪
Een van de grote namen uit de technoscene is die van Loco Dice. De Duitser stond al eerder in de Maassilo tijdens Cocoon NYE en maakte toen al duidelijk zich als een vis in het water te voelen in het industriële pand. Als geen ander kan Dice techno sexy laten klinken. De labeleigenaar van Desolat krijgt drie uur de tijd om het publiek in vervoering te brengen en er is geen twijfel over mogelijk dat hij hierin gaat slagen!

08.00 Remy
Wat moeten we nog zeggen of Remy in combinatie met afsluiten? De sympathieke Hagenees is een fenomeen als het gaat om foutloos draaien en hij heeft ook nog eens een heerlijke platenkeuze waarin je al snel verdwijnt met je ogen dicht. Kan Time Warp op een betere manier worden afgesloten dan met pompende techhouse op de 10e verdieping? Bezoekers komen letterlijk en figuurlijk in de wolken.

The Basement (00.00 – 08.00)
00.00 Size
De naam Size is zeer toepasselijk voor deze lange Leidenaar, maar naast zijn lengte heeft hij ook zijn talent mee. Met een nieuwe release op 100% Pure staan de deuren wagenwijd open. Van techhouse tot techno je kan het allemaal verwachten!

02.00 Gideon Bouwens
Ineens klonk daar zijn eigen stem door de speakers tijdens de MINUS Night op het ADE. ‘We don’t know’ van producer/DJ Gideon Bouwens werd opgepikt door Richie Hawtin en diens MINUS collega’s. Is dit het duwtje in de rug op weg naar een grote carrière?

04.00 Bo, Nijs en hun denkbeeldige vriendje
Na het succes van vorig jaar zullen Bo & Nijs ook dit jaar niet ontbreken op Time Warp Holland. Deze mannen rockten de grauwe kelder alsof het dagelijkse kost was. Zorgvuldig op elkaar ingespeeld en nooit bang voor een experimentje. Groningen in da house!

06.00 Joey Daniel
Met 300 MPH is Joey Daniel bezig aan zijn opmars in de technoscene. Joey is een bekende verschijning in de Rotterdam en kent de Maassilo van binnen en buiten. Als afsluiter in de basement gaat hij ongetwijfeld een vies potje raggen. Heerlijk!

40 opmerkingen

Shit had ik nog wel heen willen gaan.
Heel cool! Vet veel zin in :)

(dus blij dat ik een kaartje heb :P)

:cheer:
Goed bezig!

Maar het NLse concept staat me niet aan.
Jammer Dice & Carola niet samen :(
Werkzaam bij tech.fabrik
Uitspraak van Paul Ajay op maandag 30 november 2009 om 11:01:
Jammer Dice & Carola niet samen

Gaat evengoed een dikke party worden!
Verdulleme..
 
als je geen piep van een week in je oren wilt, raad ik iedereen aan oordoppen in te doen
Vond het vorig jaar vet (Y) helemaal in die zaal boven :)

alleen die dikke prijsstijging was van mij niet nodig geweest.. Met twijfel, maar niet aanwezig dit jaar
Had het eigenlijk nog wel iets duurder willen maken... :[

Een line-up als deze kan eigenlijk niet uit in een locatie waar je alleen de kaartverkoop hebt... prijsstijging was dus hartstikke nodig! :P
 
Uitverkocht dus druk

Als er net zo veel kaarten zijn verkocht als awakenings er verkoopt bij een feest in de maassilo is er niets aan de hand:)
 
goed verhaal (y)

om toch te mierenneuken:
Area 3 (22.00 – 09.00)

07.00 Cristian Varela
De laatste drie uur zijn voor de geweldenaar uit Spanje

Blijkbaar dus laatste 2 uurtjes of gaat area 3 toch tot 10 uur door?

Anyhow: zinnnnnnnnnnnnnnnn...:p
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 65659, 24292}
Uitspraak van verwijderd op maandag 30 november 2009 om 14:14:
net zo veel kaarten zijn verkocht als awakenings er verkoopt bij een feest in de maassilo

Volgens mij is daar een vaste richtlijn voor (vast maximaal aantal bezoekers) opgelegd door Maassilo/brandweer, ivm veiligheid etc...
Area 3 gaat door zolang als er mensen staan te springen en Varela er zin in heeft. Uiteraard is 10.00 uur wel de grens!

Als er net zo veel kaarten zijn verkocht als awakenings er verkoopt bij een feest in de maassilo is er niets aan de hand

Zelfde aantal, met de kanttekening dat wij de middelste zaal wel gebruiken als dansvloer en het bij Awakenings meestal een chillout is...
 
Uitspraak van Tjeerdo op maandag 30 november 2009 om 14:29:
Area 3 gaat door zolang als er mensen staan te springen en Varela er zin in heeft. Uiteraard is 10.00 uur wel de grens!

nice (y)
Artiest Jame
techno tegenwoordig altijd uitverkocht
 
mensen ik zoek nog 1 ticket voor timewarp! neem aub contact op!
jammer de bammer
FUGGGG !!!!!
Ik had deze week een kaartje willen scoren... :(
Als je er een over hebt, stuur dan even een mailtje, please ??
farmavic@gmail.com
Dank !!
Ik kom nog 1 ticket te kort!
Mocht iemand er nog een over hebben geef een gil of stuur een pb!
Omgeving Rotterdam/Roosendaal kan ik hem snel komen halen.
Prijs komen we wel uit.
Iets waar ik al heel lang naar uit kijk... Collabs :lief:
Uitspraak van Tjeerdo op maandag 30 november 2009 om 14:29:
Zelfde aantal, met de kanttekening dat wij de middelste zaal wel gebruiken als dansvloer en het bij Awakenings meestal een chillout is...

Goede zaak
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 6661, 6561}
Hoor ik vanmorgen nou op 538 dat de Maassilo tot eind van het jaar gesloten wordt???
Dit is wat RTV Rijnmond erover meldt.


Geen oudejaarsfeest in Maassilo

1 december 2009

Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam geeft dit jaar geen toestemming voor een groot oudejaarsfeest in de Maassilo. De beslissing staat volgens een woordvoerder van de gemeente los van de ongeregeldheden van afgelopen weekend.

De burgemeester vindt het niet handig dat er veel grote feesten tegelijkertijd in de stad gehouden worden. Daarnaast heeft de politie geen mensen beschikbaar om nog een groot evenement van 4.000 bezoekers in goede banen te leiden.

Afgelopen weekend raakte één agent gewond toen omstanders voor de deur van de Maassilo agenten met stenen en flessen bekogelden. Binnen waren die nacht twee feesten aan de gang. Veertien mensen zijn opgepakt voor openlijke geweldpleging
Gaat dus om O&N, niet om Time Warp... :-)
Mooi, heb onwijs veel zin. Mooi ook dat Koen Lebens even een plaatje komt draaien in de rookruimte!
Helaas, twijfelde nog hierover maar dat wordtem niet. Toch wel jammer stiekem. Better luck next time!
 
Artiest {SHOWLIST artist 30942, 43679}
Muuhahaha :D Varela als afsluiter :honger: ZIN ZIN :yes:
Oeff Clickbox, Collabs, Holden en Gaiser.. Wordt echt uber vet!
Shit had er opzich wel heen willen gaan, dan maar naar Duitsland! :party:
 
mensen nog 1 kaartje over???
bericht me dan aub!
Gaiser en Ruyer, ontzettend harde bazen :D

WTF VARELA KOMT OOK HUUUUUUUUUHUUUUUUU
laatste aanpassing
Hoe zit het nou met het roken, kan dat alleen boven?
 
Heb twee Time Warp kaartjes over. Interesse -> pb ;)

rdrck.