Partyflock
 

Derrick May en DJ Sneak op Oudejaarsavond

gepubliceerd door , op
Derrick May en DJ Sneak op Oudejaarsavond
24 november 2009
Een heerlijk uiteinde beleven met alleen maar kwaliteitsartiesten… dat was de belangrijkste doelstelling waarmee Evotions aan de line-up heeft gewerkt van haar Oud & Nieuw feest. De organisator van onder andere Cocoon en Time Warp heeft daarbij gekeken naar welke artiesten ze zelf graag wil horen tijdens Oud & Nieuw want het moet boven alles gezellig worden op 31 december. Daarvoor zijn dan ook kosten noch moeite gespaard! Met het over laten vliegen van levende legendes Derrick May uit Detroit en DJ Sneak uit Toronto (maar ‘still representing Chicago’) zit het met de gezelligheid wel goed in de The Power Zone die net als tijdens het ADE wordt omgetoverd tot een technoclub met allure!

Een van de belangrijkste ingrediënten voor een goed feest is dat het plaatje moet kloppen. Dus wordt de The Power Zone omgetoverd tot roodverlichte van rookmachines vergeven hotspot. Wederom voorzien van een bijpassend geluidsysteem waardoor de melodieuze techno nog dieper in je bloedvaten doordringt. En dat gaat zeker gebeuren!

Met Ille Bitch & unders als openers en DJ Sneak die het nieuwe jaar inluidt begint de reis naar 2010 al goed. Als je dan weet dat Derrick May, Secret Cinema en Remy nog moeten komen kan je op je vingers al nagaan dat dit het feest is waar je moet zijn in Nederland tijdens Oud & Nieuw als echte techhouse liefhebber!

Zeker ook omdat in de bovenzaal - die een enorm succes was tijdens het ADE - een veelbelovende lichting het roer in handen heeft. Pompende techhouse en techno van de bovenste plank met Rauwkost, William Kouam Djoko, Pete Bandit & Jason Shae, Tom Ruijg en Gideon Bouwens is wat upstairs de klok slaat! Niet alleen die van twaalf uur, maar tot in de vroege ochtenduren!

Toch gaat de meeste aandacht vanzelfsprekend uit naar de heren uit de Verenigde Staten. Derrick May en DJ Sneak zijn graag geziene gasten in Amsterdam. De stad die ze beiden als een soort van tweede thuishaven zien. Zet ze achter elkaar op de line-up en je krijgt een feest dat Oud & Nieuw waardig is. Dikke house zoals die bedoeld is – dus zonder commerciële hoempapa deuntjes -, snerpende hihats en percussie alsof ze rechtstreeks uit de 303 komen rollen en een moddervette baslijn die door merg en been gaat en de controle neemt over je voeten. Was het alvast maar NYE!

En laten we vooral ook niet onze eigen Hollandse routiniers vergeten! Zowel Secret Cinema als Remy zijn in de bloei van hun carrière en genieten een populariteit als nooit tevoren. Evotions is dan ook bijzonder blij dat beide heren uit alle verschillende aanbiedingen voor dit feest hebben gekozen. Er is geen beter slotakkoord mogelijk dan met deze twee sfeermakers die al zoveel Oud & Nieuw feesten hebben meegemaakt en precies voor de juiste setting zorg dragen!

Kaarten voor Evotions presents NYE 2010 zijn nu verkrijgbaar voor 47,50 via www.evotions.nl en Free Recordshop. Aan de deur betaal je 65 euro.

15 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 65659, 24292}
Dikke shizzle!

Fijne line-up met zowel buitenlandse als binnenlandse helden! :yes:
laatste aanpassing
gruwel ja... alleen dit jaar toch maar voor een huisfeestje gaan denk ik :)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1981, 2846}
Alleen maar helden (L)
toffe line up!

Heb ook een kaartje, ik kan alleen niet!

Deze moet dus de deur uit, als je interesse heb even pb-en!

eurotje of 40 is prima!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
We Are nyE !
mooiste nye line up van 2009, no doubt!
waar wordt het podium neergezet?

was met cocoon toch ietsies te druk vooraan :(
Mooie lineup...jammer dat het in die baggertent is waar ietssss te veel foute mensen komen.
Uitspraak van Toek! op dinsdag 24 november 2009 om 19:04:
waar wordt het podium neergezet?

Gaan we volgende week naar kijken. Goed mogelijk dat het nu in de lengte van de zaal wordt... :-)