Partyflock
 

The Energy of the Core pakt alvast uit met Italiaanse held

gepubliceerd door , op
The Energy of the Core pakt alvast uit met Italiaanse held
17 november 2009
Een paar weken voor zijn feestdag komt Sint Nicolaas naar Nederland vanuit Spanje op zijn stoomschip met al zijn Pieten en al zijn cadeautjes waar hij gedurende het hele jaar voor heeft gezorgd. Vanaf zijn aankomst tot aan zijn feestdag kunnen kinderen hun schoen zetten voor de open haard of bij de kachel. Gedurende de nacht brengt Sint Nicolaas een bezoek aan alle huizen; hij begeeft zich over de daken op zijn witte/grijze paard. De zwarte pieten klimmen door de schoorsteen en doen kleine cadeautjes in de schoenen van de kinderen. Soms zetten de kinderen ook wat stro, wortels en/of water klaar voor het paard. Op de vooravond van 6 december brengt Sint Nicolaas een bezoek aan alle kinderen. Nadat er op de deur is geklopt laat hij, indien er lieve kinderen zijn, een zak vol cadeautjes achter. De volgende dag, 6 december 's morgens vroeg, heeft hij iedereen vereerd met een bezoek, en gaat hij weer stilletjes terug naar Spanje.

Maar The Energy Events gaat dit jaar een week voor dit spektakel ook groots uitpakken met alle zeilen wat het heeft en neemt ook leuke harde dance cadeautjes mee om van te smullen. Want het is weer hoog tijd om het jaar traditie getrouw uit te luiden met ‘het’ concept waar ze groot mee zijn geworden. The Energy of the Core zal weer in het teken staan met de goeie harde klanken van de mainstream hardcore, maar voor de ouwe rotten en liefhebbers zal er ook de ‘ouwe stijl’ early hardcore ten gehore worden gebracht deze avond. Dit alles zal weer gaan plaats vinden in het Friese plaatsje Noordbergum, liggend aan het overbekende kruispunt Quatrebras. Daar is de reeds verbouwde Q gevestigd wat een leuke locatie is om hier het feest tot zijn recht te laten brengen.

Om meteen met de deur in huis te vallen zal er buitenlands groots artiest op het podium verschijnen die er gaat voor zorgen dat alle liefhebbers weer aan de nodige trekken kunnen komen. Niemand minder dan de Italiaanse held Noize Suppressor is te gast deze avond om een set van maar liefst 1,5 uur weg te geven aan het noordelijk publiek. Deze held heeft inmiddels geen uitleg meer nodig, iedereen weet tegenwoordig wel waar dit voor staat, een setje echte Italiaanse hardcore!

Op deze avond is er gezocht om iedereen aan hun trekken te laten brengen en is er een line-up samengesteld om je vingers bij af te likken. Om eens een aantal helden te mogen noemen: Fiore, Terrox, Ieliej, Hazes Omistettu, zij gaan garant staan deze avond en vele andere zullen ook zeker niet ontbreken. Zij zullen deze avond de lekkerste ‘core’ aan jullie ten gehore brengen. Ook zal hardstyle en early hardcore aanbod komen met o.a. Spoon, Rabies & Alian, Brainmaster en Terrex. Zij zullen je meenemen naar die goeie ouwe tijd waar menig mens nog wel eens van droomt.

Zij zullen allemaal gesteund worden door de vocale klanken van niemand minder dan 2 noordelijke mc’s, we hebben het over niemand minder dan Drip en Triggah. De één ervarend en de ander opkomend gaan dit feestje helemaal compleet maken op 27 november.
Last but not least, de entree zal voor deze legendarisch avond niet hoger komen te staan dan een schade van 10 euro. Deuren worden geopend om 9 uur en je kan tot 2 uur het gebouw betreden.

Feel Free, Feel Energy!

6 opmerkingen

Op het eerste gezicht leek het net een Arco flyer :)
Moai stikje, moai feesje tocht ik, We meitsje der wot fon:D
Noize Suppressor (Y) Altijd slim bekeken , trekt altijd mensen ;)

Mij zoiezo O:) :P
Uitspraak van TjoepTjoep!! op woensdag 18 november 2009 om 18:25:
Moai stikje, moai feesje tocht ik, We meitsje der wot fon

Schijtdialect :/