Partyflock
 

Beyond on Rotation biedt grote namen in de grootste club van Amsterdam

gepubliceerd door , op
Vrijdag 27 november bruist het decor van de Sugar Factory in Amsterdam voor de laatste keer dit jaar op de zwoele house van Beyond on Rotation. Kort door de bocht: een intiem en soulvol muziekspektakel waarmee gemikt wordt op een volwassen publiek. Kernwoorden zijn gezelligheid, niet te moeilijk, goeie sfeer en lekker dansen. Precies zoals je het weekend wilt beginnen! Met deze keer van 23.00 tot 05.00 uur in volgorde van opkomst in de spotlights: Joshua Walter, Greg van Bueren, ROOG en Jordy Lishious. Tegelijkertijd wordt het publiek getrakteerd op live percussie van Glenn Helder en vocale hoogstandjes van I/Fan, de Master of Ceremony deze nacht.

Het beste van Beyond Bookings
Zoals bij iedere editie van Beyond on Rotation het geval is, is ook dit partijtje een smakelijk onderonsje van de Beyond Bookings familie. De artiesten die door Beyond Bookings vertegenwoordigd worden, zijn stuk voor stuk geselecteerd door de muzikaal-kritische Anouschka Ehrl (managing director van het Amsterdamse boekingskantoor) en de zo mogelijk nog scherpere mede-eigenaar ROOG. In de Sugar Factory krijgen zij een intiem platform om zonder concessies hun eigen geluid te laten horen.

Joshua Walter gaat vanaf 23.00 uur het publiek verrassen met muziek die eigenlijk niet meer gedraaid mag worden. Het zou verboden moeten worden, en juist daarom is het zo lekker. Hij vult zijn sets met soul classics, discofied house, funky urban tracks en exclusieve edits, aan elkaar geregen met adembenemende acapella's. Hoewel de benaming 'line-up' een lijn omhoog impliceert, gaat opvolger Greg van Bueren met zijn sexy kwaliteitshouse juist meer de diepte in. De broers ROOG en Greg van Bueren maken als het duo Hardsoul samen muziek, maar deze avond doen ze het afzonderlijk. Ook over de landgrenzen vliegt met name Greg steeds vaker solo. Zo is hij het weekend voor Beyond Rotation geboekt in Marrakech (Marokko) en draait hij 31 december op Jakarta. Daarnaast is hij ook als producer solitair aan de slag; de track 'Waiting For U' is daar het eerste bewijs van.

ROOG heeft dit jaar in het teken gesteld van zijn immens populaire back-to-back act met dj maatje Erick E. Als Housequake vullen ze 14 november de Central Studios in Utrecht, eerste kerstdag het Paard in Den Haag en met oud & nieuw luiden ze in Rotterdam en Eindhoven de klok voor het nieuwe jaar. Tijdens de laatste Beyond on Rotation editie in 2009, verschijnt hij voor het eerst zelf achter de draaitafels van het feestje van Beyond Bookings, het artiestenbureau dat hij in 2005 oprichtte. Jordy Lishious is één van de pareltjes die hij een klein jaar geleden trots aan de artiestenlijst mocht toevoegen. Jordy sluit de avond op 27 november uptempo af, "dope & dirty", zoals van dit Brabantse fenomeen verwacht mag worden. Onlangs mocht hij voor de populaire Vlaamse danceformatie Lasgo als enige dj een remix maken van de Top 40 hit 'Lost'. Zijn tech-house versie viel in de smaak, met nieuwe remixopdrachten voor andere grootheden tot gevolg. Maar ook zijn eigen platen (zoals '1 Up / Flapneck', uitgebracht op het label Blackbird Recordings van Fedde le Grand & Funkerman) krijgen dit jaar volle support op de dansvloer.

Waar het podium van de Sugar Factory al door vele topmuzikanten beklommen is, staat ook tijdens Beyond on Rotation aanvullend live entertainment op het programma. Sterke passie rust in de stem van vocalist I/Fan, die inmiddels ook populariteit buiten de grenzen geniet en de dag daarna op het vliegtuig naar Londen stapt voor een optreden tijdens Hed Kandi in de Pacha. Verder ook aandacht voor percussionist Glenn Helder, die een aantal jaren geleden het voetbalclubs inruilde voor nachtclubs en inmiddels met bijna alle grote Nederlandse dj's heeft opgetreden. Samen verrijken zij de dj-sets met eigen creatieve ingevingen en laten zij zien dat ze beiden de kunst van subtiel schitteren beheersen. Voor meer informatie over Beyond Bookings en updates over alle nationale en internationale artiesten zie: http://www.beyondbookings.com.

Ministry of Beats
Hoewel het feest 27 november pas om 23.00 uur van start gaat, begint de Beyond on Rotation avond eigenlijk al om 21.30 uur, in het wekelijkse danceprogramma 'Ministry of Beats' op Radio Decibel. Daar zijn Jordy Lishious en I/Fan een uur lang te gast bij presentator Edwin Diergaarde, om hun Top 10 van het moment inclusief vocalen in een mix te gieten. Ook vertellen de artiesten meer over zichzelf en over Beyond on Rotation. Dus tune-in om sfeer te proeven; om vervolgens opgewarmd en wel in de Sugar Factory aan de Lijnsbaansgracht tot in de kleine uurtjes sfeer te maken! Tickets voor Beyond on Rotation zijn voor 8 euro verkrijgbaar in de ticketshop op http://www.sugarfactory.nl en bij alle Free Record Shops. Kaarten op de avond zelf kosten 9,50 euro aan de deur.

2 opmerkingen

grootste club van Amsterdam ????????????????????

Leukste wc's van Amsterdam hebben ze wel!
 
Uitspraak van Syce houst van jou op zondag 15 november 2009 om 15:14:
grootste club van Amsterdam ????????????????????

Ik kwam hier om hetzelfde te zeggen. Ik zou graag hun definitie van "club" horen ;)