Partyflock
 
­ Nederland

Flame vs Funky LoverZz
Together as one It’s time for that funky feeling

gepubliceerd door , op
Na een aantal zinderende edities bij Barefoot Beachclub (Scheveningen) en Club Le Paris (Den Haag) is Funky Loverzz terug! Op 28 november strijkt zij wederom neer in één van de mooiste clubs van Nederland:Sir Winston in Rijswijk. Club Sir Winston is met zijn stijlvolle interieur, intieme uitstraling en perfecte geluidssysteem the place to be deze avond. Naast andere diverse clubs door heel het land zal Funky Loverzz komende periode meerder edities neerzetten in deze club!

De eerdere edities van Funky Loverzz hebben zich al flink bewezen en het concept slaat in als een bom. Het geheim van deze avonden zit hem in de muziek stijlen en het samensmelten van twee concepten. De vraag naar kwalitatief goede variabele beats, vocals, international sounds, live entertainment en het echte club gevoel is gelukkig aan het groeien. Funky Loverzz trekt dan ook een boel entertainment uit de kast om jou een avond te bezorgen waar al deze elementen aanwezig zijn. Deze editie werken ze samen met het concept Flame! Flame is het maandelijks terugkerende clubfeest en werd al eerder begeleid door zeer bekende artiesten zoals Fedde le Grand, ROOG, Benny Rodrigues, Erick E, D- Rashid, Miss Monica, Billy the Klit en nog veel meer.

28 november belooft dan ook een bijzondere avond te worden. Uiteraard is er weer een boel top entertainment aanwezig:Eltonio Estavez, Don Alexandro & Rico Morello, Alex Camaro & BuddhaGroove, Ziggy Stardust, MC Riky Rebel, Sax o Joe. en als gast DJ niemand minder dan La Fuente. Beter bekend van de zeer artistieke hit “IRISH” Zij vertellen je deze avond het verhaal waar je wordt meegesleept naar verre oorden, hete stranden en wereldsteden waar elektronische, bangin en uplifting house beats je het ultieme clubgevoel geven en je meenemen naar een ongekend hoogtepunt.

Mis deze editie van Funky Loverzz dus niet! Door de verwachtte drukke opkomst is er de mogelijkheid tickets in de voorverkoop online aan te schaffen. Dit kan teleurstelling aan de deur voorkomen en het scheelt ook nog eens een paar Euro. Tickets kun je in de voorverkoop halen voor € 08,- (ex fee) bij www.easyticket.nl aan de deur zullen de kaarten € 12,- zijn! pak dus je voordeel zolang het nog kan.

2 opmerkingen

Kan niet wachten
Kaartjes zijn binnen!!!

ben benieuwd