Partyflock
 

Luciano’s ‘Tribute to the Sun’ tour
Cadenza Night in de Westerunie.

gepubliceerd door , op
Luciano’s ‘Tribute to the Sun’ tour
3 oktober 2009
Ondanks dat velen van jullie ongetwijfeld nog herstellende zijn van een overweldigend ADE is het zaterdag. Een avond die in de WesterUnie in Amsterdam geheel in het teken zal staan van een 5 uur durende set van Cadenza-baas Luciano!

Na een opwarmset van geboorte landgenoot Francisco Allendes zal Luciano het publiek in Amsterdam doen verblijden met een set van 5 uur! Jullie lezen het goed, 5 uur lang zullen er warme, zomerse maar vooral opzwepende melodieën uit de speakers knallen van de WesterUnie. Dat deze klanken het ook voortreffelijk goed doen bij het vrouwelijk schoon is op de vorige editie al gebleken.

Wanneer je een uitstapje maakt naar de tweede zaal wordt je in het begin opgevangen door Amsterdams ondergrond held met Chileense roots Carlos Valdes. Na Carlos is het de beurt aan publiekslievelingen Pete Bandit & Jason Shae om iedereen te laten rocken totdat het licht weer aan gaat.

De Timetable
WesterUnie

22:00 - 00:00 Francisco Allendes
00:00 - 05:00 Luciano

WesterLiefde
00:00 - 02:00 Carlos Valdes
02:00 - 05:00 Pete Bandit & Jason Shae

Tickets
In de voorverkoop kost een ticket 17,50 via www.evotions.nl en Free Recordshop, aan de deur betaal je 22,50.

Afterparty
Baal je ervan dat de lichtjes in de WesterUnie om 5 uur alweer aan gaan? Maak je niet druk, op 2 minuten loopafstand zal de afterparty in de Flexbar tot 9 uur in de morgen doorgaan. Zaal 1 zal worden geopend door Neerlands afterkoning Dimzen waarna Francisco Allendes nogmaals zijn kunsten zal vertonen. In de tweede zaal zal Jeff Moore de opening in handen hebben, een jongen die we in het Amsterdamse nachtleven veel te weinig achter de draaitafels zien. Ludwig Von zal hierna de taak overnemen om iedereen zijn
laatste energie eruit te laten dansen en met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan!

13 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1981, 2846}
Andreaaaaaaaaa Bocelli
Artiest {SHOWLIST artist 65659, 24292}
Ohhhh yeahhh! :yes:
yes Luciano eindelijk weer in NL :bounce:

Kom maar op met je lange loops + vocals/samples
Yes heb er zin in!
dat belooft een mooie avond te worden
Luciaaaaaaaanooooooooooooooooooooooooo
zin in!