Partyflock
 

Pure Passion
House is a way of life

gepubliceerd door , op
Begin dit jaar gooide het nieuwe houseconcept Pure Passion hoge ogen door de Amsterdamse hotspot WesterUnie gelijk de eerste editie uit te verkopen. Alle 3 de zalen stonden bomvol houseliefhebbers en dj’s als Kerri Chandler, Benny Rodrigues en Chuckie zorgden voor de ultieme house vibes. Het werd een nacht vol muzikale uitspattingen, flirtende singles en hete onderonsjes, waarbij “golden boys” Sunnery James en Ryan Marciano voor een spetterende afsluiting zorgden. Op 5 december wordt dit kunststukje herhaalt en vormt de WesterUnie wederom het decor voor een dampend housefeest waar de passie van af straalt. Het is weer tijd voor Pure Passion!



All Dutch Edition
Tijdens de komende editie word je getrakteerd op een line-up die volledig bestaat uit nationale house helden. Het zijn stuk voor stuk namen die de harten van echte liefhebbers sneller doen kloppen. Zonder verdere vertraging krijg je hier de line-up gepresenteerd!

Passion room
ROOG
Benny Rodrigues
Hardwell
Leroy Styles
MC Lex Empress
Glenn Helder (percussion)

Pure room
Baggi Begovic
Marcella
Rové

Dress Passionable
De fijnste housetunes, vurige decoratie en het lustopwekkende entertainment zorgen voor een flink portie passie, maar jij kunt daar natuurlijk nog een schepje bovenop doen. 'We dare you to dress sexy!' Trek dus je meest uitdagende outfit aan en spuit je verleidelijkste luchtje op. Zorg dat je deze avond één en al passie uitstraalt!

Limited Tickets!
Tijdens de eerste editie werd duidelijk dat de overweldigende belangstelling voor een lange wachtrij en (te) drukke zalen zorgde. Om dit voor 5 december te voorkomen, wordt er een beperkt aantal kaarten verkocht. Hierdoor wordt de ergste drukte vermeden, wordt de avond exclusiever en heb je meer ruimte om je passie te delen! Tickets kosten in de voorverkoop € 15,- (ex. fee) en bestel je online op www.pure-passion.nl of koop je in één van de Free Record Shop vestigingen bij jou in de buurt.

Zorg ervoor dat je erbij bent 5 december en deel je passie voor House!

1 opmerking

vorig jaar was 't uitverkocht:P, lekkere beats en goed feest:P