Partyflock
 

True house music

gepubliceerd door , op
Ricky Rivaro presents: True House Music 31 oktober Club rex Hilversum

House is a feeling. Dat weet iedereen. Maar True House Music is the greatest feeling. So can you feel it. Will you feel it. Na een welverdiende zomerstop strijkt het True House Music label van Ricky Rivaro op 31 oktober wederom neer in één van de mooiste clubs van Nederland: Club Rex in Hilversum. Only, for the Love of House. Want True House Music is het enige concept dat echt gedreven wordt door liefde voor beats, loops, vocals en soul. Telkens weer een ware ode aan House zoals house bedoeld is.

Eerdere edities bewezen al dat de combinatie van True House Music en Club Rex a real match made in heaven is. Met zijn stijlvolle interieur, perfecte Funktion One geluidssysteem en intieme uitstraling is de club ontworpen voor fashionable people en echte liefhebbers. “True House Music is niet zomaar een label, maar gaat altijd voor het hoogst haalbare.” Aldus Ricky Rivaro. “We zijn er dan ook zeer zuinig op en gaan alleen in zee met locaties die geschikt zijn voor the sound of True House Music en die qua uitstraling goed passen bij het concept. Club Rex voldoet aan alle voorwaarden en is dan ook de perfecte club.”

True House Music is er dus voor ware liefhebbers en timmert hard aan de weg. Inmiddels is het label een sublabel van één van de oudste en meest succesvolle House Labels ter wereld, Strictly Rhythm. Zaterdag 31 oktober belooft dan ook een bijzondere avond te worden. Eén waar Passie voor de muziek echt centraal staat. Uiteraard zijn alle True House Music helden aanwezig: Ricky Rivaro, Daniel Bovie & Roy Rox, Matt Styles en als gast DJ niemand minder dan Baggi Begovic. Verwacht een muzikale reis waarin geduldig wordt toegewerkt naar een ultieme climax om vervolgens de hele zaal in een euforische stemming achter te laten. Daniel Bovie en Roy Rox zullen daarnaast een zeer speciale set neerzetten, want samen met vocalist Nelson zullen ze live de internationale monsterhits ¨Stop Playing With My Mind¨ en ¨Love Me¨ ten gehore brengen.

Als echte liefhebber van True House Music weet je dus waar je moet zijn op 31 oktober. Kaarten zijn alleen op de avond zelf aan de deur verkrijgbaar. Kom dus op tijd! Voor vip reserveringen kan je mailen naar info@rexhilversum.nl