Partyflock
 

DeepHeat meets Beyond Bookings

gepubliceerd door , op
Het Amsterdam Dance Event goed van start gaan doe je donderdagavond 22 oktober in NL, bij de ‘DeepHeat meets Beyond Bookings’. De kleinste club met de grootste namen en de beste vibe, zowel achter de draaitafels als op de dansvloer. House met bezieling kan er verwacht worden van: Hardsoul (de broers ROOG & Greg van Bueren), Hideo Kobayashi uit Japan, Sergio Flores vs. Danny Marquez, Fudge, Ralf Gum, Defected baas en dj Simon Dunmore, Deepheat residents Greg van Bueren vs. Timothy Watt, Leroy Styles, MC’s I/Fan en Mitch Crown, en een vocaal live optreden van Beyond Bookings’ nieuwkomer Patrick Chappell.

DJ’s op de dansvloer
De toon wordt gezet door Deepheat en Beyond Bookings, die zich donderdag van hun diepste en meest soulvolle kant laten zien. Dit clubconcept (iedere derde donderdag van de maand in NL) en boekingskantoor (dat sterk geworteld is in de binnen- en buitenlandse house scene) organiseerden ook vorig jaar bij de kick-off van het ADE hun gezamenlijke feestje in NL, waar nog lang over nagepraat werd. Rasentertainers Ralf Gum en Fudge bleken de verrassing van de avond en staan daarom ook aanstaande 22 oktober weer op het programma. De producties en sets van de Duitser [j=Ralf GUM] (o.a. bekend van de tracks ‘Kissing Strangers’, ‘Higher High’ en momenteel in de charts met ‘Little W. 12th st.’) zijn te herkennen aan het gebruik van live instrumenten en funky melodieën, gemengd met veel diepe house beats en percussie. Een stijl die bijzonder goed past binnen het repertoire van Beyond Bookings. Greg van Bueren mag deze avond twee keer aan de bak; één keer samen met ROOG als het duo Hardsoul en later op de avond samen met Deepheat maatje Timothy Watt. Zijn eerste eigen solo productie ‘Waiting For U’ gaat momenteel sky high; deze sexy track zal hij het NL publiek dan ook niet onthouden. Bijzonder is ook het optreden van dj Hideo Kobayashi uit Japan, die tijdens dit ADE zijn debuut maakt in de Nederlandse clubs en op de radio (Ministry of Beats, Radio Decibel: vrijdagavond 23 oktober van 21.00 tot 24.00 uur).

Dit jaar gaan Deepheat en Beyond Bookings kortom ‘bigger, better & beyond’ met een wederom waanzinnige line-up, zonder de intieme huiskamersfeer waar NL zo om bekend staat te verliezen. Waar anders dan in NL zie je de dj’s voor en/of na hun set vrolijk heupwiegend op de dansvloer? Sommigen voorzichtig, anderen gaan all the way. Want wie denkt dat dj’s niet kunnen dansen moet maar eens kijken naar Segio Flores of ROOG! Zo ging het er vorig jaar aan toe:


Er is geen voorverkoop; entree aan de deur bedraagt 10 euro, vanaf 22.00 uur. Om 03.00 uur klinken de laatste beats. Voorafgaand aan het clubfeest vindt er van 20.00 tot 22.00 uur een (invite only) Meet & Greet plaats, voor genodigden van Beyond Bookings en Deepheat. Netwerken en borrelen kan hier op de klanken van dj’s Jeroenski, Joshua Walter en Jordy Lishious. Artiesten die deze avond geen plaatjes draaien maar praatjes maken zijn o.a.: Born to Funk, Syke ‘n Sugarstarr, Brian Tappert, Prom, Andrei Russo en Glenn Helder, die hier samen met de andere artiesten hoogstwaarschijnlijk ook na tienen in het wild te spotten zijn.

Nieuwe aanwinsten Beyond Bookings
Afgelopen jaar heeft Beyond Bookings haar artiestenrooster mogen uitbreiden, met o.a. een flink aantal internationale artiesten uit de Britse Defected stal. De belangen van Aaron Ross, Andy Daniell, ATFC, Audiowhores, Copyright, David Penn, DJ Yass, Kris Di Angelis, Yasmeen (live PA), Miss DiVine, Osunlade, Shovell (percussie), Soul Purpose én [j=Simon Dumore] worden in Nederland door het Amsterdamse boekingskantoor behartigd. Vers van de pers is de samenwerking met vocalist Patrick Chappell! Deze singer / songwriter, saxofonist en allround entertainer uit Atlanta woont al enige tijd in Utrecht. Alle Benelux boeking van Chappell worden vanaf heden geregeld door Beyond Bookings. Leroy Styles en Mitch Crown daarentegen hebben onlangs de overstap naar andere boekingskantoren gemaakt, maar nemen donderdag 22 oktober in stijl afscheid tijdens de Deepheat Beyond Bookings ADE Special in NL. Voor een volledig Beyond Bookings artiestenoverzicht en meer informatie zie: www.beyondbookings.com.

1 opmerking

goed boekings buro keurig behandeld en top dj
laatste aanpassing