Partyflock
 

Technootjes viert achtste verjaardag op 6 en 7 november in Simplon

gepubliceerd door , op
Het begon allemaal met een zakje borrelnootjes als flyer, simpele decoratie en met een line-up bestaande uit alleen Groningse DJ’s. Techno was nog tamelijk onbekend in het hoge noorden, maar de echte liefhebbers werden bereikt.

Inmiddels acht jaar later staat het concept nog steeds steevast als een huis, met iedere keer weer een uitverkocht Simplon als bewijs. Door de jaren heen is er een stevig fundament opgebouwd aan kennis, artiesten relaties en bovenal liefde voor het vak. Om deze 8-jarige mijlpaal samen met de liefhebbers te vieren pakt de organisatie groots uit. Houd 6 en 7 november vrij in de agenda’s, want dan is het tijd voor een heel weekend Technootjes!

Op vrijdag 6 november is het eerst de beurt aan de in Bucharest woonachtige Roemeen Raresh. Al lange tijd was Technootjes bezig om deze Cocoon-held naar Simplon te halen en uiteindelijk hebben ze hem voor deze verjaardag weten te strikken voor een extra lange geburtstag-set! Raresh is één van de grote gezichten van het moment in het housewereldje en is min of meer ontdekt door zijn geweldige openingsacts voor namen als Ricardo Villalobos en Luciano. In de loop der jaren heeft Raresh een unieke stijl ontwikkeld van minimal, techhouse en house, welke hij iedere keer weer op een zeer warme en krachtige manier op het publiek weet over te brengen.

Zaterdag 7 november gaan we vrolijk verder met Audiofly en Kabale und Liebe als headliners. Met de één na de andere dikke release of remix heeft Audiofly zich inmiddels duidelijk op de kaart weten te zetten, ver buiten eigen Spaanse landgrenzen om. Audiofly is het duo Luca Saporito en Anthony Middleton. Deze avond niet in duo, maar een solo set van Luca Saporito. Met een ontzettend aanstekelijk eigen geluid is Technootjes erg verheugd op de komst van deze inspirerende act. Daarnaast is ook nog één van de betere Nederlandse export producten van het moment uitgenodigd, namelijk Liron van Daalen, beter bekent als Kabale und Liebe. Liron zette zichzelf in 2007 goed op de kaart met zijn release ‘Mumbling yeah”, een co-productie samen met Daniel Sanchez. Vanaf dat moment stromen de boekingen in binnen- maar vooral buitenland binnen.

Beide avonden zullen uiteraard verder worden ingevuld met eigen residents K.Cee, Orchid, Miguel en Davlov. Verder zijn de volgende acts, als goede vrienden van de organisatie, gevraagd om dit heugelijke verjaardags partijtje met ons te komen vieren: Sebastian Davidson, Rik, Kai Meiners en last but not least, Riso.

Wees er snel bij met de kaarten, voorgaande edities waren elke keer uitverkocht in de voorverkoop!

2 opmerkingen

 
Congrats :bier:
immer weiter machen