Partyflock
 

Doorgedraaid

anoniem gepubliceerd op
Vrede naar alle Doorgedraaide housefanaten! De zomer is bijna op z’n einde ( wat ging dat snel?!) en dat betekent dat dat ongure kloteseizoen weer voor de deur staat, met z’n vieze nattigheid, z’n hetwordtweerlekkeromzesuurdonker mentaliteit en Melancholische herinneringen aan de zon, zee en raven in de open lucht. Zucht.

Maar, (want er is een maar, een nogal grote maar zelfs, ) de herfst brengt ons ook bij het 2 jarig bestaan van de Vagebond/ VOL. en dat is natuurlijk de uitgelezen kans om er nog maar n’s goed tegen aan te gaan. 30 oktober welteverstaan, met een lekkere stevige Doorgedraaid editie! Nog geen Anniversary-edition, want die moet grootser en meeslepender dan ooit worden, maar met een ‘In Your Face’ rampetamp doorknal editie, oftewel nu al een feest dat de geschiedenis in zal gaan als een ‘meer dan degelijk rave-festijn’.

De namen; Cesare vs Disorder, Applescal en natuurlijk Stuurboord & Bakkebaard. De mannen van Pop Up (je weet wel, die dope store onder kapperszaak Levendaal 79) zullen de zolder ombouwen tot een heuse discoshop, waar je kleding van o. a. Antistrot, Dstruct, Studio Booyabase en DC Comics kunt scoren. De beats daar worden gepompt door Turbopolyp, DVS, 9Inch Uli en Atratic Connection & Pinball Magnetic (live). Dikke early House Disco Rave shit. Shop till you rave, or rave till you shop dus.

Cesare Marchese, aka Cesare vs Disorder, aka Queen Atom, aka Sire Cactus,geboren in Italië maar tegenwoordig woonachtig in Londen, huppelt nu al zo’n 12 jaar vrolijk technoland rond. Zijn werk: Dikke, diepe, mysterieuze, intelligente, groovend doorrollende tech-house shizzle. Zijn sets: Dik, diep, mysterieus, intelligent, groovend, doorrollend en extreem hard doorknallend. Hij is labelbaas van Mean records en heeft releases uitgebracht op onder andere Dump Unit, Thema, Stock5 en natuurlijk zijn eigen label. Serieuze voorbereidingen zijn aan te raden. Deze Siciliaanse dansvloerkoning zal je trommelvliezen laten klapperen en je benen laten swingen als wat doorgekookte spaghetti aan een waslijn op een winderige dag.

De 21 jarige Pascal Terstappen, oftewel Applescal, is focking hard. Hij won vorig jaar de Grote Prijs van Nederland en heeft in december zijn eerste album uitgebracht op Traum Schallplatten(!). Zijn werk heeft karakter, is werkelijk genre overschrijdend, en bovendien ook nog ‘ns modderdik. Hij heeft bovendien een remix van Extrawelt op zijn naam staan. Onbetwist, er wordt gevlogen de 30e van oktober. C

De frolijke frienden Stuurboord & Bakkebaard zijn er uiteraard ook weer, en zullen hun uiterste best gaan doen om die viezige herfstblues uit je aderen te pompen. Dikke bas en vuige hat rammen die drup er wel uit! Fully reloaded en ready for action als ze zijn nemen ze je mee naar al die mooie zomermomentjes die achter ons liggen. Om vervolgens het zwaard te trekken, en met z’n allen, al ravend, Sinterklaas alvast maar tegemoet te komen. Peace

2 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 892, 3487}
Artiest {SHOWLIST artist 65572, 30089}
Vet!