Partyflock
 

Housestation haakt met Incrowd in op classics maand

gepubliceerd door , op
Housestation haakt met Incrowd in op classics maand
12 oktober 2009
FeestIncrowd · House Classics edition
Datumzaterdag 14 november 2009
LocatieDe Ontmoeting
November mag dit jaar als classics maand de boeken in gaan. Want naast de grote feesten als Houseqlassics en Turn up da Bass organiseert Housestation eveneens een speciale Incrowd House Classics editie waar een verrassende en voor Oss absoluut unieke line up gepresenteerd wordt.

Housestation organiseert haar feest Incrowd, dat in het verleden ook plaats vond in Doornroosje en Club Poema RAW deze keer weer in haar eigen stad Oss en heeft daar na wat experimenten tijdens gratis evenementen op deze locatie terecht De Ontmoeting voor gekozen. Deze sfeervolle zaak met uitstekende licht en geluidsinstallatie beschikt bovendien over minimaal 2 area’s, die Housestation nodig heeft voor het concept wat zij voor ogen hebben. Want zoals iedereen weet is de benaming “house”, al vele jaren geleden opgesplitst in meerdere stromingen. De eerste echte splitsing die rond 1993 plaatsvond was de splitsing in hardere en rustigere stijlen. En als zodanig gaan zij voor deze Incrowd House Classics editie, het publiek verwennen met een groot aantal artiesten die sinds het ontstaan van de house in ons land hiermee bezig zijn en hun strepen dik en dubbel verdiend hebben.

De Ontmoeting zal het decor worden voor de hardere stijlen, waar je de echte oldschool en early rave van toen om je oren gaat krijgen door niemand minder dan Dano (Multigroove), Yves (Club X) en Dj.M (Goldfinger). Allemaal mannen die geen verdere uitleg behoeven. Aangevuld door de Osse trots Reload-R die tijdens Gigadance 2009 nog zijn naam waar maakte in de Oldschool Gansters tent. Aan Dope Jay bekend van o.a. de Spastik feesten de eer om de aftrap te verzorgen.

Voor de rustigere stijlen is De Bovenmeester, sinds kort omgedoopt in “The Retro Room” gereserveerd. Deze area is een stuk kleiner maar zeer zeker niet minder sfeervol. En dat hier de voetjes van de vloer gaan is gegarandeerd ! Spreekwoordelijke oude rotten in het vak als de man van “For those who like to groove”, Robin Albers, parkzicht legende Ricky da Dragon en technoheld Jan Liefhebber zullen na ontvangst van Housestation’s eigen dj’s Denz en Erwin S, die beide de basis legde voor de inmiddels befaamde Incrowd feesten, het publiek een top avond gaan bezorgen.

Incrowd House Classics is ondanks de grote verscheidenheid aan dj’s met € 10.00 entree een absoluut betaalbaar evenement. Voor hen die vooraf hun entreebewijs veilig willen stellen is er de mogelijkheid om via de website van De Ontmoeting online kaarten te bestellen. Uiteraard is er naast een rookgelegenheid en een goed georganiseerde garderobe ook voldoende parkeergelegenheid. Feestvierders die met het openbaar vervoer willen komen. De Ontmoeting ligt op 5 minuten loopafstand van Centraal Station, waar altijd taxi’s staan om je bij slecht weer droog naar dit top feest te vervoeren.

Don’t miss it and be a part of the Incrowd !

7 opmerkingen

Werkzaam bij Cyndium
jan liefhebber die heb ik lang niet gehoord.
 
Jammer dat de Ontmoeting een klote locatie is maar de line-up is zeker goed te doen
Zit helaas in t buitenland dan :(

Maaruh Dennis geweldig dit :respect:
laatste aanpassing
 
Uitspraak van hitmeister op maandag 12 oktober 2009 om 16:55:
jan liefhebber die heb ik lang niet gehoord.

zaterdag is het natuurlijk geen normaal jan liefhebber set omdat het een classic feest is :-)