Partyflock
 

Megarave Reunion Cancelled!!

gepubliceerd door , op
Megarave Reunion Cancelled!!
19 september 2003
FeestMegarave Reunion · International Edition
Datumvrijdag 26 september 2003
LocatiePeppermill
Due to external problems we have to cancel the Megarave Reunion. There will be a regular TOP 40 night in the Peppermill. More news will follow.

De Megarave Reunion is gecancelled door omstandigheden waar wij momenteel geen mededeling over kunnen doen.
Meer nieuws volgt.

Bron:Rige entertainment...

http://www.rige.nl/comm/news.asp#319


------------------------------------------------


Discotheek De Peppermill in Heerlen mag geen mega-raveparty's meer organiseren.

Dat heeft waarnemend burgemeester Hans Lurvink besloten naar aanleiding van de dood van de 15-jarige Chloé van Hontem. Het meisje stierf tijdens zo'n feest enkele weken geleden aan een overdosis xtc. Volgens Lurvink gaan raveparty's altijd gepaard met xtc-gebruik. Voorzorgsmaatregelen als leeftijdscontroles en politietoezicht kunnen dat blijkbaar niet voorkomen. Heerlen is nog bezig met een intern onderzoek naar de dood van het meisje op het dansfeest in De Peppermill.

http://www.l1.nl/nl/html/algemeen/homepage/nieuws2.pshe?nieuws_item=7JGK560265PU362TS6WN&nieuws_sectie=G52415X574006G42T2PV

113 opmerkingen

stik er maar in nERD!!!
laatste aanpassing
 
dits egt de grootste onzin complete orgies en vrije verkoop van harddrugs en dan nog satanische sekten :S:S:S hallo = maar 1 party GODVERDOMME
 
toch kut feest :)
 
Fake bericht Fuckhedz ;)
hai mensen ik vind het belachelijk dat alles word afgeblazen alleen dat er een dooie is gevallen is ze zelf schuld moet ze maar beter naar denken wat ze doet ik vind dat het door moet gaan alle hardcore party"s ik hoop dat er op andere party"s ook een dooie valt en dan kijken als ze die party"s ook afblazen mensen denk goed na hardcore neverrr dieeeeeeeee he!!!!!!!!!!!!!!!! greetz een lekkere stamper
 
ja dat krijg je ervan als je als 15 jarig meisje 11 pillen achteroverdrukt.....

sorry dat ik t zeg hoor, maar zulke mensen verzieken het dus voor de rest en uiteindelijk dus ook voor zichzelf....

Kan er wel inkomen wat die burgemeester vind, alleen worden de mensen die wel verantwoordelijk bezig zijn ook de dupe
 
Schijnbaar 11 in een uur voor de eerst keer. Zelfde als een ander mens een liter ghb opdrinkt. Verstand komt met de jaren, alleen jammer dat de peppermill de lul is door een dergelijk persoon. Jammerrrrrrrr.
 
bah
Tis weer flink overdreven....
Als iemand zo dom is om zoveel te slikken dat daar de rest de dupe van moet zijn....
Daarbij dan kunnen ze andere feesten beter ook verbieden want daar word minstens net zoveel gebruikt...
 
2 GVA: breng ze nou niet op verkeerde ideeen :P
 
hoeveel pillen had dat meisje ook alweer geslikt??? 11 ofzo???nou dat heeft dan tog nix meer met hardcore te maken!!!

dat meisje is gewoon een junk:p
 
idd ze is dood (heeft er dus zelf niks aan gehad, en voor ons word er nu ook een heleboel verpest :(
 
beter dat ik in de randstad woon :D
Tjah we hadden eerst de Goldfinger hier, maar die is alweer een jaar weg.Verder hebben we hier nooit iets gehad, word dus reizen voor jou Valt best mee hoor Ik reis zelfs naar leeuwarden

Het went wel....


Hehe, nou ik doe al 2.5 jaar niets anders, dus daar niet van. ;)

Was gewoon soms eens leuk hier iets in de buurt doen, Armin of Michel in de Vizion bijvoorbeeld, en dan soms de Megarave!
2 TeRRoRiZoR
Kans is klein dat ze trance, hardstyle en zulke feesten verbieden denk ik.. heeft men geen vooroordelen tegen.
Dus je hoeft je geen zorgen te maken :p
dan mogen ze sensation en al die andere bullshit ook verbieden, wordt toch ook fucking veel drugs gebruikt!! :S
 
het is over
Thanoz 19 september 2003 18:38
Jongens (vooral de bovenste), lees die tekst nou even: "Dat heeft waarnemend burgemeester Hans Lurvink besloten naar aanleiding van de dood van de 15-jarige Chloé van Hontem."

Los daarvan:
Ik leef uiteraard met de ouders van Chloe mee, maar uiteindelijk ligt de fout wel het minste aan de kant van Rige (MegaRave) en de Peppermill. Betreft Chloe (niet respectloos bedoelt): Deurbeleid is vaak goed genoeg (soms zelfs te goed), maar helaas is de gemiddelde jonge bezoeker zo gedreven dat men zich zo kleedt dat men er ouder uit ziet of men wacht totdat men even slecht oplet bij de ingang om dan snel mee naar binnen te piepen. Chloe wist zelf zeer goed dat ze daar niet hoorde te zijn gezien haar leeftijd, had uberhaupt geen kaartje moeten kopen. Vaak staat zelfs op het kaartje nog een minimum leeftijd aangegeven. En uiteraard had Chloe zelf besloten een enorme lading drugs tot zich te nemen, wat een "ongetraind" en jong lichaam natuurlijk nooit kan bolwerken. Hiervoor is een organisatie / locatie normaal gesproken niet verantwoordelijk te stellen. En aangezien drugs toch wel binnen komen (op wat voor een evenement - house of niet - dan ook). De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor wat hij of zij doet.

Betreft dit soort ondoordachte, juridisch slecht uitgezochte acties van de (al dan niet locale) overheid: Fuck the system, fuck te government, fuck 'em and their law.


hier ben k het helemaal mee1s
 
dus aangezien er ook wel eens doden in het verkeer vallen, gaan ze alle auto's en wegen voortaan ook verbieden??????

vind ik eigenlijk wel een goede vergelijking! (hoewel t nog iets preciezer zou zijn als je alleen alle wegen liet afsluiten waar ooit een ongeluk is gebeurd)
jah het is zekerz wel kut voor dat meisje en vind het zeker ook wel erg..

maar op het nieuws zeiden ze ook dat dr glas in de pillen zat hahahahahaha wat een gelul!! dan waren der wel meer kapot aan gegaan, zij was echt nie de 1nigste die der veel van op hadvan die soort pillen maar ze willen het gewoon erger maken dan wat een pilletje is zodat de mensen die het nog nooit hebben gedaan, en de mensen die het dan toch willen proberen gaan daar door soms fout omdat ze derallemaal dingen bij gaan denken over wat der kan gebeuren maja... je leeft maar 1x moe je maar denken dus doe het dan goed met veel lol en veel feestennnnnnn en met een beetje nadenken want het tis toch drugs laterzzz
laatste aanpassing
 
ik weet wat precies de argumenten van de burgemeester waren.
heb me af gevraagd of ik in een tijdmachine zit die me zo 20 jaar terug in de tijd bracht.
een 2e argument was dat het optreden van RTC porno bevatte.
 
Er wordt hier zo gezeken dat als men op een top40, een Rene Froger feest drugs gebruikt ze ook die tent zullen sluiten. En dat dat goed is ofzo, tja dan heb je idd gelijk, maar dat zal nooit gebeuren, er wordt niet veel drugs gebruikt op een Rene Froger, een top40 of zelfs een technofeest.

Ja sorry hoor maar ik wil jullie niet in hokjes zetten, maar het is over het algemeen toch wel duidelijk dat hardcorefeesten veel drugsgebruikers trekt die naast drugs ook nog eens overmatig veel gebruiken. Zo'n gemeente heeft een beschermende functie en doet dit goed. Misschien gaan die bezoekers nu eens nadenken dat overmatig drugsgebruik niet nodig is.

En tuurlijk krijg ik nu een stormvloed van mensen over me heen dat ZIJ geen drugs gebruiken, maar het percentage drugsgebruikers en de hoeveelheid die zij gebruiken ligt vele malen hoger dan op welk feest dan ook.
 
dan maar naar de platte zaal voor hardcore feestjes !!net iets verder maarja
De Megarave Reunion is gecancelled door omstandigheden waar wij momenteel geen mededeling over kunnen doen.



pppffff mietjes.. iedereen weet het nu wel..
was zelfs op het nieuws..


maar ja pf mag weer nix zeggen :S
tis gewoon niet normaal.. wij worden hier allemaal de dupe van een 15 jarig dooske die niet weet hoe ze met pillen om moet gaan.. en dan iedereen die de schuld op de organisatie en de peppermill afschuift, zonder te kijke naar da wijf zelf, die er zelf voor gekozen heeft die drugs naar binnen te werken, en het grootste deel van dat spul ook nog zelf mee heeft gebracht.. dat ze dan eens naar naar haar kijken, of naar haar vrienden die er niet eens iets van zeggen.. alsof wij er iets aan kunnen doen dat zij niet doorheeft dat je voorzichtig moet zijn met drugs..
Wie vreet er nou ook pillen van 1euro de stuk.
dan weet je toch dat er al iets mis mee is?
voor de provincie Limburg is dit zwaar KUT..
 
hoe weet je dat ze 1 euro per stuk waren? heb jij ze verkocht ofzow :P
Ik zeg ook 1 Ding ......

FUCK de burgemeesters van tegenwoordig .....
Zekers Tsssssssssssssssssss­s !!!!
dit vind ik nou echt jammer mensen:(...
jammer dat zij van deze les niks mee krijgt.kut voor ons. en dat terwijl er ook kei veel mensen
zonder drugs gaan,dus licht het dan niet aan het persoon zelf en is het niet lullig om daarom alles af te lassen. en wat die ouders betreft wat doet zo,n jong meisje nog zo laat in die omgeving?en aan de deur zouden ze normaal gesproken ook legitimatie vragen of is dat nu niet verplicht!!!?

vind dit de idiaale smoes, voor het feit dat ze van feesten met drugs gebruik af willen!
t word mischien gewooon andre locatie hoop ik! hopelijk hebben ze daar geen burgemeester:)