Partyflock
 

Eigenwijs! verhuist 17 oktober naar de Westerunie Amsterdam

gepubliceerd door , op
Eigenwijs! verhuist 17 oktober naar de Westerunie Amsterdam
8 oktober 2009
Aan alle eigenwijze mensen! Zijn jullie er klaar voor? Maar dan ook echt klaar? Want Eigenwijs! hebben nieuws met een hoofdletter N! Eigenwijs!, het feestje waar alle gekheid telkens weer van het stokje afgegooid wordt, het enige ekte, ekte feestje van Amsterdam. Het feestje waar je gek bent als je normaal bent. Dat feestje dus, gaat verhuizen!

Na een aantal ragfijne edities in Arena gaat Eigenwijs! vanaf heden verder in de WesterUnie. Want Oost, West, WesterUnie is the best! Met zijn rauwe uitstraling past dit nieuwe huis perfect bij Eigenwijs!. En het te dikke geluidssysteem maakt het feest helemaal compleet. Zaterdag 17 oktober zal den eerste malen zijn dat de oude fabriekshal zijn deuren wagenwijd opengooit en alle Eigenwijs! liefhebbers welkom heet.

Behalve de locatie verandert er natuurlijk niet zoveel. Eigenwijs! blijft de ontmoetingsplaats voor alle ware partysoldiers. Mensen die niet geremd worden door enige vorm van gene. Creatief en eigenzinnig. Niet eigentijds, maar hun tijd ver vooruit. Met een muzikaal allegaartje dat als muziek in de oren zal klinken. Van Eclectic tot Baltimore en van Fidget tot Electro en House. Maar ook een hoop gekkigheid aan entertainment en decoratie. Uitzinnige acts die bij de bezoekers een smile van oor tot oor op hun smoel zullen toveren!

De muzikale gasten van Eigenwijs! zijn eigenlijk niet in een hokje te plaatsen, duwen of schoppen. Variatie is waar het om draait en vrijheid is de shit! Maar het is zeker niet voor watjes. Want zoals gezegd, Eigenwijs! brengt je de meest rauwe eclectische beats. Van Afrojack bijvoorbeeld. Die steeds ruigere electro tunes laat horen en daarom perfect past binnen het eigenwijze plaatje. Maar ook een ware kunstenaar als The The Flexican mag niet ontbreken. Alles waar muziek in zit, knalt hij uit de speakers. Als het maar niet te zoetsappig wordt! Ook Jaziah weet wat er binnen dit genre gevraagd wordt en de ubertalenten van de Guerilla Speakerz en Filthy Jerks hebben nog nooit een zaal stil zien staan. Rocken die handel! Ook When Harry met Sally & TESSisMore misschien wel de meeste eigenwijze act staat achter de draaitafels. En MC to the Lady Bee zal haar rauwe stemgeluid meebrengen en daarmee de WesterUnie tot aan het dak toe op z’n kop zetten.

1 opmerking