Partyflock
 

Dit weekend grootste harder styles verjaardag van Friesland in TDF

gepubliceerd door , op
Aanstaande zaterdag is het weer zover. Na 3 succesvolle eerdere edities viert dj Da Pauli ook dit jaar zijn verjaardag op grootse wijze. Ook dit jaar zal hij de naam ‘grootste harder styles verjaardag van Friesland’ hoog willen houden en wellicht gaan overtreffen. Met in de voorgaande jaren als thuisbasis The Dance Factory in Berlikum zal Da Pauli ook dit jaar voor deze super partylocatie van Friesland kiezen. Om het feest nog groter te maken zullen er dit jaar maar liefst 2 area’s worden gebruikt!

Da Pauli, die precies op deze avond zijn 29e verjaardag zal vieren, viert dit jaar bovendien zijn 10 jarig jubileum als dj. Momenteel tourt Da Pauli hiervoor door de noordelijke regionen van het land en zal op zaterdag 19 december een groots jubileumfeest in The Dance Factory organiseren. Zet hem alvast in je agenda! Voordat het zover is zal Da Pauli dus eerst aanstaande zaterdag zijn verjaardag op grootse wijze vieren, en hoe!

In area 1, de Fun Factory, zal het beste op het gebied van Hardstyle ten gehore worden gebracht met een line up waar menig hardstyle liefhebber zijn hart bij op zal halen. Niemand minder dan Josh & Wesz, Ran-D, Alter Egosz, Low-E, Genius, Diabolic en Silver Nikan zullen het dak er de hele nacht afblazen. Als dat nog niet genoeg is zullen de laatste uren graag geziene gasten Jaws en Dizzy het vuur nog verder opstoken en het beste op het gebied van Hardcore laten horen.

In area 2 maakt de reguliere Ski Hut van TDF plaats voor een nacht lang het allerbeste op het gebied van Oldschool, Early Rave, Early Hardcore en Happy Hardcore. Speciale gast deze avond uit België is Bountyhunter. Hij zal samen met niemand minder dan Rabies & Alian, Marlin, Penoze, Delic en de Thrillseekers alle registers van die goede oude tijd opentrekken.

Met de keuze voor deze area’s hoopt de organisatie de ideale synergie binnen TDF te creëren voor een ieder die los wil gaan op de harder styles. Beide area’s grenzen aan elkaar en je hoeft niet ver te zoeken om ze te vinden. Bovendien grenst er tussen beide area’s een rookruimte waar je tegelijk op het publiek kunt uitkijken en van de muziek kunt blijven genieten.

Voor de liefhebbers van Club, House, Electro en Urban is natuurlijk het vertrouwde Club TDF ‘the place to be’. Hier is het elk weekend gezellig en vertrouwd los gaan op de allernieuwste muziek gedraaid door TDF resident dj Melv. Bezoek bovendien ook het nieuwe TDF café welke na 01:00 uur zijn deuren zal openen voor een ieder die lekker aan de bar wil hangen met een lekkere mix van de beste 80’s en 90’s en partymuziek.

De entree voor deze superavond is slechts 5 euro. Busvervoer uit diverse richtingen is gratis. Terugreis 5 euro. Minimum leeftijd 16 jaar en deuren zijn geopend van 22:30 tot 04:45 uur. Kijk voor meer informatie op: www.tdf-berlikum.nl

7 opmerkingen

 
Top top en nog een x top ! (Y)
Werkzaam bij Area 0522
Artiest {SHOWLIST artist 1760, 7723}
Jaws nog steeds alive and kicking?! :D
Maar gefeliciteerd Paul! Have fun zaterdag :)
laatste aanpassing door een beheerder
Hahhahaha jij ook al.

On topic: gelukkig hoef ik de platen niet meer af te stoffen. Dat is ivm vorige vrijdag al gebeurd.....
 
Heb er zin in :D