Partyflock
 

Soul Design '09

gepubliceerd door , op
Soul Design '09
6 oktober 2009
Een avond in stijl, ongedwongen dansen, proosten en genieten met vrienden en de leukste onbekenden. Op de laatste vrijdag van de Dutch Design Week organiseert Fffs feesten mede in samenwerking met de Dutch Design Week in de Effenaar, Soul Design '09.

Het nieuwste en meest swingende feest voor de leukste en gezelligste ‘30’+ vrienden en de leukste ‘30’+ onbekenden. Jij in de dansende spotlights, de beste Dance Classics en Soul hits, verbazing, stijlvolle decoraties, verrassende pakkertjes, heerlijke wijnen en prosecco’s, fladderen met vrienden, de lekkerste bieren, oude vrienden weerzien, met allure feesten, sprankelende champagnes, hangend aan de bar, sofa corners en rokerslounges, verrassende optredens met DJ’s. Speciale onverwachte optredens zullen jou en je beste vrienden op een andere manier kennis laten maken met design en muziek.

Fffs feesten komt niet alleen met een nieuw feest maar ook met een nieuwe naam. Fffs zal voortaan door het leven gaan als Fffs feesten en staat voor Flitter with Friends and Flawless Sounds! Oftewel: Genieten met vrienden en de leukste onbekenden, in een smaakmakende en stijlvolle omgeving met heerlijke muziek! Onder deze nieuwe naam zal Fffs feesten1 drie maal per jaar op verschillende verrassende locaties in Eindhoven soul Party’s gaan organiseren.

Karakteristiek aan de Soul party`s is de vormgeving van verbazende interieurs, niet verwachte klasse, trendy dranken aangevuld met een keur aan witte en rode wijnen, champagnes, fijne smaakvolle borrelhapjes, stijlvolle bediening en personeel, de beste soul dance classics tot upbeat-jazz, design, lifestyle en trends.

Tijdens Soul Design '09 zullen design, beleving en muziek elkaar gaan kruisen om samen tot en totaal vernieuwende en verrassende beleving voor bezoeker en artiest te komen. DJ`s aangevuld met top entertainment zullen er voor zorgen dat Soul Design '09 onvergetelijk zal worden en wellicht volgende jaar vaker terug zal keren tijdens de Dutch Design Week.

Kaarten á € 25,00( incl. some food & fun excl drinks) zijn vanaf nu verkrijgbaar. Voor verkooppunten en extra info zie Fffs.nl

2 opmerkingen

Line-up vanmiddag bekend!