Partyflock
 

ADB 2009

gepubliceerd door , op
ADB 2009
4 oktober 2009
Een unicum! All is One, Dekmantel en Bar27 onder één dak. Op donderdag 22 [party=164690]{Feest met ID 164690 bestaat niet!} organiseren zij All is One in de WesterUnie, WesterLiefde en het Westergasterras te Amsterdam. De drie evenementenorganisaties zullen hun krachten bundelen tijdens het jaarlijks terugkerende Amsterdam Dance Event. De naam ADB komt voort uit de eerste letters van drie deelnemende organisaties en staat garant voor kwalitatieve elektronische dance, positieve vibe’s en bovenal keihard los gaan! De line-up zal verzorgd worden door Isis en haar voltallige All is One crew, aangevuld met jeugdige talenten uit de stallen van Dekmantel en Bar27 die garant zullen staan voor een spectaculaire avond.

Speciaal overgevlogen uit de UK is de absolute grootheid Nathan Fake. Wereldwijd heeft hij miljoenen mensen versteld doen staan met zijn track ‘The Sky Was Pink’. Hij mag daarom ook niet ontbreken tijdens deze speciale avond op All is One. Verder zal ook in de WesterUnie DJ Remy staan al meer dan 20 jaar aan de top van de Nederlandse techno, tech-house scene. Naast DJ is Remy ook al jaren een producer van niveau en levert hij regelmatig remixen af voor de grote der aarde. Hij brengt eigen tracks uit op zijn eigen labels en bij verschillende labels wereldwijd.Trots is de organisatie op Makam die bekend is om zijn eigen unieke kijk op house waarbij het rauwe zorgvuldig gemixt wordt met de zachtheid van old school. Op All is One zal hij een live set performen met daarin ruimte voor heerlijke beats en rauwe sounds.

Een van de headliners van de WesterLiefde is niemand minder dan Arjuna Schiks. Zo jong als Schiks is (24), zo berucht is zijn naam. Bij het grote publiek wordt hij bekend door de hitkraker ‘Konijntje’. Niet zo lang daarna staat hij in de finale van ‘De grote prijs van Nederland’ en wint hij de producerprijs Vinylized. Hij released de ene na de andere track op diverse internationale labels zoals Traum en Trapez. Vanaf dan gaat het hard en wordt hij zelfs gevraagd om een remix voor deadmau5 te maken. Verwacht een enigszins dromerige maar vooral energieke live set. Een andere live set in de WesterLiefde is Kamouflage. In 2009 besloten twee getalenteerde producers Philip Young en True Identity na diverse releases bij Refune, Rebirth en 90 Watts Records hun krachten te bundelen. Een van hun tracks is opgenomen in de nieuwste mix-cd van Isis genaamd Pulse. Uniek op dit event is San Proper’s allereerste live set. San Proper begon ooit als gitarist maar is tegenwoordig een zeer gerespecteerde dj in de Amsterdamse underground club scene. Hij brengt een mengeling van house & disco en mengt verschillende stijlen in een eclectische mix.Verder mis ook niet te missen iemand als Olivier Weiter, een alsmaar groeiende dj en producer groot geworden vanuit het ondergrondse Amsterdam. Dit is slecht een greep uit de kwalitatieve techno-house, minimal en house muziek die er die nacht wordt voorgeschoteld. Er zullen maar liefst 6 live acts zijn en de befaamde Aroma Jockey Odo7 laat zijn geurkunsten zien in de WesterUnie. Mis het niet!

Het is de eerste keer dat deze 3 unieke organisaties de handen in een slaan. All is One opgericht door Isis, staat als jaren lang bekend om de multidisciplinaire feesten op diverse locaties en haar label All is One Records. Bar27 met hun befaamde kelder groeit tegenwoordig uit zijn muzikale voegen. Ze zijn jong, eigenzinnig en vormen samen creatief dj-collectief Dekmantel, ook ontstaan uit de underground, vertegenwoordigd een specifieke groep Nederlandse dj’s en producers. Tijdloos en originaliteit zijn in de muziek van Dekmantel altijd een belangrijke factor.

Het Amsterdam Dance Event is al jaren een toonaangevend dance gathering vol met feesten waar bekende en onbekende dj’s laten zien wat ze in huis hebben. Het ‘s wereld grootste indoor clubfestival heeft bezoekers van over de hele wereld.

1 opmerking