Partyflock
 

Club r_AW gaat weer hard in November

gepubliceerd door , op
Club r_AW gaat weer hard in November
4 oktober 2009
Wat was het weer een gekkenhuis afgelopen zaterdag! Met een nieuw geluidssysteem aan de mixer gehaakt leverde de afgelopen Club r_AW één van z’n hardste edities tot nu toe op. En laat hard nou net het gewenste luistervolume zijn om totaal dwars te gaan op de experimentele hardcore crossover. Mocht je afgelopen weekend nog geen flyer voorbij hebben zien komen, hier de samenvatting voor de volgende editie op 28 november: Mindustries, Krumble, Rude Awakening, Stormtrooper, Broken Note, Mattikk en Peaky Pounder!

Het vervolg op het Finse blok geweld ‘Kippis!’ uit 2006 is er eindelijk…

Peaky Pounder album release
Die Peaky. Stond hij al vaker in de spotlight op Club r_AW (inclusief bellenblaas of tapedeck), tijdens aankomende editie staat zijn aanwezigheid geheel in het teken van nieuwe muziek! De exacte invulling van z’n set houdt hij nog even voor zich, maar het mag duidelijk zijn: een uur gloednieuw materiaal afkomstig van z’n vooralsnog naamloze album. En dat vers op je trommelvlies! Houdt rekening met een collectie industriële funk zoals eigenlijk maar één man dit kan brouwen.

Niet minder spannend is de onverwachte combinatie van artiesten deze nacht, een line-up die tegelijk toch heel vertrouwd oogt. De typische hardcore beats van Stormtrooper naast de vuile dub van het Engelse Broken Note. Of Krumble’s extravagante Franse breakcore naast het muzikale dreigement van Mindustries. Noemen we daarbij nog Peaky Pounder met z’n speciale set, een Rude Awakening als oerheld en Mattikk voor de opwarm en we kunnen spreken van een divers gezelschap. Wat elk van deze artiesten echter kenmerkt is dat niemand zich schroomt om een onverwacht plaatje door z’n set heen te mixen. Alles op scherp dus. En deze gegevens garanderen een fijne 7 uur durende blokkade aan rauwe muziek.

De laatste editie van Club r_AW in 2009 vindt plaats op zaterdag 28 november. Lokatie: P60 te Amstelveen, Stadsplein 100a. Gelegen net naast de parkeergarage waar je, als je maar laat genoeg vertrekt, s’nachts gratis uit kan rijden! Entree kost 16 euro, iets meer aan de deur. De letterlijke digiflyer is te vinden op www.clubraw.nl met daarin alle info en mogelijke toekomstige onthullingen.

The Third Movement
www.thirdmovement.nl

27 opmerkingen

gewoon vetter dan vet!! Elke editie weer :jaja: (L)r_AW
 
erg benieuwd naar het nieuwe album :lief: Peaky
 
goed nieuwsbericht (y) misschien aanwezig
 
Werkzaam bij Partyflock
Ja hoor :)
Zonde dat ik niet kan :(
 
aanwezig :D
Artiest {SHOWLIST artist 66903, 56925}
Meschien ff kijkie neemen ja :)
pff lastig man..

19 nov. Fakkelbrigade en 23 nov. The Prodigy, dat is al een flinke aanslag op mn portemonnee:(
Club r_AW gaat weer hard in November

'maar wij gaan harder'
:lol:
 
Weer eentje om niet te missen :)
Dit mag ik niet missen :D
 
Uiteraard aanwezig en los! B)

(L) r_AW (L)
laatste aanpassing
Whuuhuu!! :)
Tja, het was weer te verwachten he... :rot: Het boek "Waarom ik weer niet bij Club r_AW kan zijn" krijgt er weer een hoofdstuk bij op 28 november. Hellraiser gaat toch echt voor. :(

Is al het veirde persbericht vanavond waarvan ik eerst heel blij werd en bij het naar beneden scrollen naar de datum heel droevig :( :(
Uitspraak van Wackiejacky op dinsdag 6 oktober 2009 om 02:20:
Hellraiser

Aaah joh dat gaat toch niet door, vanwege die boot.. ;)

Deze x WEL weer aanwezig!! :yes:
Uitspraak van Wackiejacky op dinsdag 6 oktober 2009 om 02:20:
Het boek "Waarom ik weer niet bij Club r_AW kan zijn" krijgt er weer een hoofdstuk bij op 28 november.

het komt dus vaker voor!


onacceptabel dit..
Uitspraak van :harry-u:APELDOORNEr_AW op dinsdag 6 oktober 2009 om 09:03:
Aaah joh dat gaat toch niet door, vanwege die boot..

Ik hoop 't toch niet :( Maar als 't echt niet door mocht gaan dan ben ik dus wel op dit feestje! :cheer: