Partyflock
 

De zomer zindert nog even door met Housexy

gepubliceerd door , op
Ministry of Sound presents: Housexy, ADE special op 23 oktober in Arena

Amsterdam, september 2009 – Terwijl de herfst haar intrede in Nederland doet, viert Housexy nog volop de zomer door! Housexy pakt op 23 oktober aanstaande extra groot uit met een special edition, ter viering van het aankomende Amsterdam Dance Event. Het event, een initiatief van het fameuze Ministry of Sound, staat garant voor een stijlvolle get-Together, gevuld met opzwepende funky house en rockende electro beats. Niemand minder dan Freemasons, de meest succesvolle remixers van de UK, zetten tijdens deze avond Arena in Amsterdam op z’n kop! Deze muzikale performance wordt gevolgd door een top-of-the-bill line-up aan DJ’s. Erick E, Dennis Christopher, Patrick Hagenaar, Greg van Bueren, Sebastian Davidson en DJ Dekky nemen plaats achter de draaitafels. MC Choral zal met haar betoverende stem en lyrics de avond vocaal ondersteunen. So, be sure to get a ticket and show us Housexy you are!

Housexy

Housexy is een pronkstukje van Ministry of Sound, die met een legendarische club in London, een muzieklabel en residenties over de gehele wereld toonaangevend is in de internationale dance scene. Sinds 2005 heeft Housexy zelf ook bewezen een sterke speler in de internationale muziekscene te zijn. Housexy biedt feestgangers een uiterst stijlvolle, maar toegankelijke weg naar funky house en electro. Door een meer global sound aan de massa te introduceren, won Housexy al snel het hart van menig clubber over de hele wereld; van de wilde dansvloeren in Australië en de sensuele strandclubs in Zuid-Amerika, tot de experimentele discotheken in Europa.
Met de introductie van inmiddels dertien albums, modeshows, Ibiza seizoenen en ontelbare credible clubavonden, blijft het stijlvolle dance brand het uitgaanspubliek verrassen.

Freemasons

Dit muzikale duo uit Brighton, UK, heeft een plek veroverd als één van de meest veelgevraagde remix en productieteams in de dancemuziek. Freemasons maakte vier jaar geleden met hun debuutsingle, de Jackie Moore sampling – “Love On My Mind”, grote indruk in clubland. Het nummer werd veelvuldig gedraaid op de UK dansvloeren en kreeg al snel een prominente plek in de hitlijsten. Met hun tweede top 20 hit “Watchin’”, geproduceerd in samenwerking met de getalenteerde Amanda Wilson, bewees Freemasons dat ze geen eendagsvlieg zijn. Vier jaar verder behoort Freemasons tot de gevestigde orde en staan er een groot aantal hits en indrukwekkende samenwerkingen op hun naam. Met hun top tien hit “Uninvited” - een cover op het origineel van Alanis Morisette - brak het duo ook in Europa en de Verenigde Staten door.

Deze singles zijn echter slechts een gedeelte van het succesverhaal van Freemasons. Ook hun remixes van bekende hits van grote artiesten als Shakira, Kelly Rowland en Faith Evans, brachten een frisse wind in de muziekscene en bestormden de radiohitlijsten. De remix op het Beyoncé nummer Déjà Vu stond zelfs stip op nummer 1 in de UK. Het is dan ook niet raar dat ’s werelds grootste artiesten met smart wachten op een golden touch van dit duo. Momenteel werken de twee aan hun tweede studio album, dat in 2010 verwacht wordt.

Ticketsale

Housexy ADE Special, vindt op 23 oktober, van 23.00 tot 05.00 uur plaats in Arena in Amsterdam. Tickets zijn verkrijgbaar via www.hotelarena.nl en Primera Outlets en kosten € 15,00 (presale; ex fee) en € 18,00 (deur).