Partyflock
 

Studio Soulrock

gepubliceerd door , op
Het label Studio Soulrock dat inmiddels alweer bijna een jaar lang bestaat, bepaalt de avond in de Sugar Factory en speelt met… Delano Smith. Studio Soulrock is het label van DJ en producer Carlos Valdes en Steffi. Carlos, ook bekend van initiatieven als Vreemd, Vinyl People en Crackhouse zorgt met zijn label voor een positieve inbreng op gebied van Chicago, Detroit, house en techno. Naast releases van Steven de Peven en San Proper, verschijnt binnenkort ook een volledige EP van Steffi. Zijn nieuwste kindje Studio Soulrock Plays… biedt het podium aan de artiesten die veelvuldig worden gedraaid door de labelartiesten van Studio Soulrock. Hierdoor ontstaat een verfijnde en diverse keuze aan artiesten die elektronische muziek tot in de diepste groeven van de plaat beheersen.

Al jaren staat Detroit bekend als de broedplaats van blijvend muzikaal talent. Alles wat er vandaan komt, klinkt op de een of andere manier diep en vooral oprecht. Dit bewijst zich ook op de eerste avond wanneer Studio Soulrock zich richt op Detroit-ster: Delano Smith (Mixmode Recordings, Sushitech). Deze muzikale duizendpoot is een van de laatste van de eerste lichting Detroit house producers, maar is ook thuis in genres als breaks en techno. Zijn eerste release Tribunal of Souls stamt terug uit 2002 en sindsdien heeft hij alweer tientallen releases op zijn naam staan op labels als Third Ear Recordings, Still Music en uiteraard zijn eigen label Mixmode Recordings. Delano weet deze als geen ander zijn kenmerk mee te geven: warm en diep, Detroit stijl.

Het Sushitech label wordt op 10 oktober ook live vertegenwoordigd door Makam. Met zijn nieuwe Deep Loving EP vertegenwoordigd hij Deep House op de enige manier die het betaamt: met liefde en een dikke laag bas. Makam heeft naast releases op Sushitech ook op het label Soweso van Lauhaus tracks uitgebracht. Zijn muzikale carrière vordert met een album dat zeer binnenkort zal gaan verschijnen.

De kers op de zielenrockende taart wordt verzorgd door Esther Dune en Carlos Valdes die een back 2 back set verzorgen. Carlos en Esther zijn ook buiten deze avond back 2 back bezig in de studio die zeer binnenkort zal gaan verschijnen. De visuals op Soulrock Plays… worden verzorgd door VJ’s René te Riele en Peter Goes. Deze winnaars van de jaarlijkse nationale talentenjacht voor veejays, de VjAcademy Night zullen de artiesten versterken met een variatie aan visuals die passen bij de muziek. Al met al heeft Studio Soulrock de juiste speellocatie en vriendjes voor een frisse editie van Soulrock Plays…

3 opmerkingen

Jij hebt echt nog 3 nippletwists tegoed ouwe ;)
 
Artiest SinSuline
Uitspraak van permanent verbannen op zaterdag 3 oktober 2009 om 11:36:
Heee!
Wil jij 500 euro winnen?

heeee! wil jij 500 euro tussen je kringspier gedouwd krijgen? laat je adres en tel. nummer achter...dan roggelen we t wiel... :(