Partyflock
 

GrotesQue

anoniem gepubliceerd op
GrotesQue
7 augustus 2009
FeestGrotesQue · Lets meet at a higher level
Datumvrijdag 2 oktober 2009
LocatieFactory 010
De kick off van GrotesQue – Aanstaande vrijdag is het zover – Laatste info.

Nog 2 dagen en dan is het zover.. De kick off van het veelbelovende nieuwe concept ‘GrotesQue’ zal aankomende vrijdag de gasten van ‘Factory 010’ voorzien van een spectaculaire avond, een avond welke anders zal zijn dan men gewend is. Met de bijzondere sfeer die PT Events op z’n events weet neer te zetten, de unieke locatie op 40m hoogte, de indrukwekkende lichtshows en niet te vergeten, een spetterende line up gaat ‘GrotesQue’ de avond naar een ongekend niveau brengen.. Om het op voorhand bepaalde verwachtingspatroon te realiseren richt “GrotesQue”zich op een modale doelgroep van 30+ waarbij een goede balans in vrouwelijke en mannelijke bezoekers een belangrijk aspect zal zijn voor het concept. Een ongedwongen sfeer met respect voor elkaar èn voor jezelf. Iedereen word door de gastvrouwen als een echte gast verwend met frisse versnaperingen.
GrotesQue, feel the difference, feel GrotesQue..

Zoals gezegd, buiten alle unieke kenmerken van GrotesQue is ook de line up van groot formaat. De alom bekende en steeds groter wordende resident dj’s Artento Divini en Jochen Miller zijn inmiddels niet meer weg te denken bij de events van PT. Ook deze keer zullen ze een back2back set neerzetten en daarmee het publiek wederom versteld doen staan van hun energieke manier van draaien. Ook Ram, wie op dit moment furore maakt met de wereldhit ‘Ramsterdam’ zal deze avond zijn superieure sound ten gehore brengen.. Santito, inmiddels een bekend en geliefd club dj, zal na het opkomend talent Adam Seller de gasten voorzien van zijn een van zijn heerlijke sets.. En of dit alles nog niet genoeg is komt er vanuit Zwitserland nog een dj/ producer van wereldformaat.. Hij wist zichzelf op de 54ste plek te zetten in de wereldranglijst en niet voor niets, Sean Tyas !! Speciaal voor jullie zal hij naar Nederland komen om te laten zien waar ‘GrotesQue’ voor staat.

Dresscode
Met oog op deze bijzondere locatie word het op prijs gesteld als men iets wits draagt, je hoeft dus niet geheel in wit te komen.. Jeans mag bijvoorbeeld ook in combinatie met een wit shirt of blouse.. Dit concept heeft géén erotisch karakter, pas hier uw kledingstijl op aan..

Locatie
De locatie bevind zich op de 10e verdieping van de Maassilo aan de Maashaven 1-2 te Rotterdam. Parkeren kan naast de locatie aan het water, hooguit 1 minuut lopen naar de ingang van de Factory 010. Parkeren is gratis.. Maassilo staat op diverse verkeersborden aangegeven.. Hoe makkelijk kan het zijn.. Er zal een zit hoek worden ingericht voor diegene die even de benen willen laten rusten..

Tickets
Tickets zijn in de voorverkoop € 22,50 en te verkrijgen via www.ptevents.nl, easyticket en alle free record shops.. Deurprijs € 29,50
Ticketprice includes fresh fruit, candy, ice cream and free parking..

GrotesQue, let’s meet at a higher level…

4 opmerkingen

Ja echt vet!! klote dat ik er niet bij kan zijn moet vrijdagnacht 5 uur dr weer uit dus beter van niet!

Vaker dit soort feesten daar!!
Dat word lekker knallen :bounce: