Partyflock
 

Optima Forma 'back to the roots' in de Westerunie

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 27 november 2009 vindt alweer de derde editie van Optima Forma plaats, deze keer in de WesterUnie te Amsterdam. En net als de voorgaande edities heeft Optima Forma ook deze keer veel muzikaal spektakel voor je in petto. Na twee dampende edities met internationale toppers als Cor Fijneman, Mark Sherry, Signum en Tenishia is het deze keer de beurt aan helden als Fausto, Ram en Jochen Miller om van Optima Forma een geweldige avond te maken.

Wie hunkert er niet terug naar de tijd dat feesten alleen draaiden om de muziek en de sfeer? De tijd dat je nog ongeremd los kon gaan op intense beats en breaks die de dj je op dat moment voorschotelde, zonder dat je afgeleid werd door een dresscode, thema, erotisch tintje of overheersende dansshows en deco. Optima Forma brengt dit ouderwets gezellige, ongedwongen feestgevoel weer terug met niks meer en zeker niks minder dan de lekkerste muziek van dit moment. Hier draait het niet langer om zien en gezien worden; hier draait het om de dj’s en hun muziek, zonder verdere poespas en tierlantijnen. Op de vrijdagavond – één van de lekkerste stapavonden van Amsterdam – is dit Optima Forma op zijn best; ‘Back to the Roots’.

Na de twee eerdere succesvolle edities van Optima Forma op 28 maart en 20 juni 2009 in de Lexion te Westzaan, doet de organisatie er een schepje bovenop voor de derde editie getiteld “Back to the Roots”. Als locatie is dan ook niet voor niets gekozen voor de WesterUnie te Amsterdam. Deze twaalf meter hoge kolos ademt na een stevige renovatie immers weer haar oorspronkelijke frisse en toch ruwe sfeer uit. Tel daarbij het verbeterde licht en geluid en de WesterUnie is de ideale locatie voor een feest als Optima Forma. Ook muzikaal zal het een tandje harder gaan, want in plaats van melodische Trance en Techtrance, houdt deze editie alleen de meest onweerstaanbare Harddance en hardtrance de dansvloer in beweging.

Met de vertrouwde residenten Ernesto vs Bastian en gastheer MC Da Silva èn de nieuwe Optima Forma resident Chris Cortez, laat onderstaande line-up vervlogen tijden en de authentieke party vibe herleven.

Chris Cortez
Ernesto vs Bastian
Jochen Miller
RAM
Re-Ward
Wezz & Fisher
Fausto
MC Da Silva

Ticketsp
Kaarten kosten 15 Euro ex fee in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via www.ticketonline.nl. De deuren zijn open van 22.00u tot 05.00u.

21 opmerkingen

gekkenhuis!!! Aanwezig :cheer:
Yesss!!! Het is weer Optima Forma Time :cheer:
En op vrijdag, dus lekker lang het hele weekend uitbrakken :P
Lekkere line-up, toplocatie, aanwezig:cheer:
Dit is weer een super line up!! Maar ook de lokatie is :respect:
Artiest {SHOWLIST artist 28895, 99774, 160233}
vette shit hoor:bounce:
beetje tegenvallend qua lineup.. :$
Gaat weer een KNALLER worden!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Artiest Ralphie J
Uitspraak van Cicatrix op maandag 28 september 2009 om 17:05:
beetje tegenvallend qua lineup..

Vind ik ook eerlijk gezegd, beetje standaard
laatste aanpassing
 
Artiest Joia Vita
Dikke line-up!! Komen zeker knallen hier!
Harddance en hardtrance I love It ...,eindelijk word er 's iemand wakker en geeft t publiek wat ze wil,
KNALLEN !!!!
 
Werkzaam bij Bi-Rotic
Dikke lineup....
De derde editie van Optima Forma!!!! Wauwie!!!! En nu een keer op de vrijdag, héérlijk :cheer:
Optima Forma+ vette locatie......100% aanwezig dus :cheer: