Partyflock
 

Twisted

gepubliceerd door , op
Twisted
26 september 2009
10-10-2009, Op deze bijzondere datum zal Twisted verhuizen naar een nieuwe locatie; 't 't Plein in Udenhout. Na het succes van de twee voorgaande edities van Twisted wil Nul4Elf-Events dit evenement naar een hoger niveau tillen. Bij 't 't Plein zijn meer mogelijkheden wat betreft de show en aankleding. De drukte die Twisted de eerste edities toch ook wel kenmerkte, kan bij 't 't Plein ook beter verwerkt worden. 10 Oktober zullen de grootste opkomende maar ook gevestigde namen het dak bij 't 't Plein eraf laten gaan. De gemoedelijke sfeer en het enthousiaste trouwe publiek zal er voor gaan zorgen dat het wederom een topavond gaat worden. De organisatie hoopt op een succesvolle eerste editie van Twisted – Udenhout, zodat zij er een jaarlijks terugkerend feest van kunnen maken. Dit alles betekent niet dat Twisted afscheid heeft genomen van residentie De Michel in Haaren, integendeel, op 31 januari is het tijd voor alweer de derde Haarense editie van Twisted.

Dit jaar wordt de avond geopend door Hyperactivo, maar deze keer vergezeld met een bijzondere gast, namelijk de winnaar van de DJ-contest die iedere maand plaats vond in De Michel: DJ Ramo. Dit talent uit Vught heeft in de zomer zijn beats in Mallorca laten horen en zal samen met Hyperactivo, alle zeilen bij zetten om de zaal al vroeg in vervoering te brengen.

MC DL is de host van de avond. Zentiments.Vaste gasten bij Twisted. Hun producties worden van een steeds hoger niveau en hun fanbase wordt groter en groter. Ze zullen voor de derde keer laten zien waarom zij zulke graag geziene gasten zijn bij Twisted. Twisted Mindz that still rock!

Avio: live, dé verassing van DefQon.1 2008 waar ze, toen nog als Bazz Implant, de tent om 12.00 uur al helemaal los lieten gaan. Dit jaar kregen ze de kans op In Qontrol. Zo geschiedde; The Media stond stampvol en Avio zette een geniale set weg. Een levensgrote fles dikke bleek of kaboom-strandballen? Niets is deze jongens te gek. Op In Qontrol klaagden de buurtbewoners tijdens de set van Avio dat ze het geluid niet hard genoeg vonden, wie weet of ze dat met Twisted weer voor elkaar krijgen… Op moment van schrijven zit het bij velen nog vers in het geheugen: Psyko Punkz @ Euphoria. De kleine zaal van de 013 stond bommetje vol en deze helden gingen verder met waar ze gebleven waren na optredens op Q-Base, DefQon.1, The Qontinent, Nature One en Summerfestival. De kleine zaal op zijn kop en wederom lieten ze zien waarom ze het verdienen op Twisted te staan.Door velen betiteld als de vetste dj-act van Q-Base 2009: B-Front. Met zijn moddervette nieuwe producties met o.a. Frontliner zette hij de hangar op zijn kop. Onlangs tekende hij bij Fusion en hij timmert onwijs aan de weg om bij de allergrootsten te horen. Als klap op de vuurpijl : Wildstylez . Deze man blijft de ene geniale productie na de andere uit de hoge hoed toveren en heeft deze zomer ook geen enkel groot festival hoeven missen. Op Twisted zal hij zijn nieuwste materiaal ten gehore brengen wat vast en zeker in de smaak gaat vallen bij het publiek.

Al met al denkt Nul4Elf-Events dat ze, na deze fantastische festival zomer, waarin geen van de eerder genoemde dj’s het publiek teleurgesteld heeft, een geweldige keuze hebben gemaakt qua line-up. Nul4Elf-Events biedt deze line-up aan voor maar €12,50,-.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te koop via paylogic en bij alle Primera vestigingen, verder bij de fysieke vvk-adressen 't 't Plein en bij De Michel.

16 opmerkingen

 
zoooo ja! zin in!
Denk dat we hier maar even moeten gaan kijken :D


Line up (y)
 
Artiest {SHOWLIST artist 56331, 50659}
prima line-up, jammer dat het tegelijk met X-Qlusive valt!
Mooi geschreven ;p
Word een mooie avond! :D
 
Artiest {SHOWLIST artist 34525, 48873}
kijken of ik hier naartoe ga... ziet er wederom weer goed uit!
Uitspraak van verwijderd op zondag 27 september 2009 om 16:49:
zoooo ja! zin in!

ga jij ook dan??
 
shoot me :rot:
 
Uitspraak van Jongman op maandag 28 september 2009 om 18:02:
ga jij ook dan??

Nee ik doe net alsof 8)
Uitspraak van verwijderd op maandag 28 september 2009 om 18:52:
Nee ik doe net alsof

Waarom zou je dat doen? Het is toch bij jou in de buhuuuuurt???? ;p
Op In Qontrol klaagden de buurtbewoners tijdens de set van Avio dat ze het geluid niet hard genoeg vonden

:roflol:
Uitspraak van Ruud! op zondag 27 september 2009 om 20:53:
Mooi geschreven

:yes:
 
Artiest Funktion 1
Dik!!!
Uitspraak van verwijderd op maandag 28 september 2009 om 21:49:
31 januari is het tijd voor alweer de derde Haarense editie van Twisted.

op een zondag??