Partyflock
 

Armada @ Amsterdam Dance Event

gepubliceerd door , op
Armada @ Amsterdam Dance Event
21 september 2009
Neem maar vast vrij voor de donderdag en zorg dat je op tijd bent met tickets bestellen, want 21 oktober bevind jij je in de Amsterdamse Escape.

Het Amsterdam Dance Event is een jaarlijks hoogtepunt voor iedereen into dance. Vijf dagen lang wordt Amsterdam bestormd door danceliefhebbers, de beste dj's en de bekendste feestjes. Als Amsterdam-resident viert Armada dit grootschalige evenement uiteraard op passende manier mee. Vorig jaar vormde Paradiso het decor voor de uitverkochte Armada @ ADE Night op woensdagavond. Met iedereen nog helder en fris, bleek dat deze avond meer dan prima werkte. Vandaar dat ook dit jaar Armada Night weer de aftrap van het Amsterdam Dance Event doet. De Escape Club, op het beroemde Rembrandtplein, zal dit jaar weer een rijtje grote Armada dj's voorschotelen.

Allereerst is er Blake Jarrell om het publiek op te warmen met zijn geraffineerde mix van progressive-house. Vorig jaar trapte Blake Armada Night met succes af en de organisatie ervan overtuigd dat hij er ook dit jaar weer een feestje van weet te maken.
Datzelfde geldt voor Nick Bracegirdle, de man achter het legendarisch Chicane. Zijn 'Bruised Water' mash-up en nieuwe 'Poppiholla' hebben zijn status als één van de populairste live acts in de huidige dance scene weer nieuw leven in geblazen.
Nog een comeback die flink wat stof zal doen opwaaien, is die van Nick Warren en Jody Wisternoff . Hun legendarische, moeilijk te definiëren werk onder Way Out West is nooit vergeten. De jongens achter 'Killa', 'Don't Forget Me' en 'Mindcircles' zijn terug en staan klaar om de dancescene eens flink op te schudden. Met een nieuw album, 'We Love Machine', in de aankomst is Way Out West één van de heetste namen om dit jaar bij ADE te gaan bekijken.
Om de line-up compleet te maken, is er ook nog mister Armada himself. Er is geen Amsterdam Dance Event zonder hem. Ze hebben het hier natuurlijk over Armin van Buuren. Zijn sets tijdens Armada Night vormen ieder jaar altijd weer een hoogtepunt van deze viering van de dance movement.

Deze sterke line-up zal er ongetwijfeld voor zorgen dat de opening Night er eentje wordt om niet te vergeten. Maar uiteraard is het feestje niet compleet zonder de trouwe Armada fans. De editie van vorig jaar was binnen no time uitverkocht, dus zorg dat je je tickets zo snel mogelijk besteld. Tot bij het Amsterdam Dance Event!

Voor meer info, check www.armadamusic.com. Tickets zijn verkrijgbaar op www.aldaevents.com .

9 opmerkingen

Chicane EN Way Out West :O :O :O

Oei, mag je eigenlijk niet missen he! Die kom je niet snel weer tegen :O
laatste aanpassing
Uitspraak van M op dinsdag 22 september 2009 om 00:17:
Die kom je niet snel weer tegen

Nou en...

Nee, deze Armada night word het niet voor mij. Armin (N) Chicane en Way Out West doen me niet zo veel...Ik ben bij Threesome te vinden, ook in de Escape.
Armin is en blijft m'n held:yes: heb hem zien komen bij Xtra Large en Hemkade vroeger samen met Tiësto. Zeker een overweging waard om hier bij e zijn!
Uitspraak van !:bounce:! op dinsdag 22 september 2009 om 06:18:
Armin is en blijft m'n held

Same here :respect:

Kaartje is binnen en 22 oktober vrij genomen :p
Ehhh Mindcircus ipv 'Mindcircles' denk ik?

Verder wel een gave line up, maar de woensdag komt mij niet goed uit. Voor mij dus Flashback :)
Neem maar vast vrij voor de donderdag en zorg dat je op tijd bent met tickets bestellen, want 21 oktober bevind jij je in de Amsterdamse Escape >>>

en het is op woensdag ? ikke niet snap ;)
Uitspraak van Shivers op dinsdag 22 september 2009 om 19:54:
Ehhh Mindcircus ipv 'Mindcircles' denk ik?

Inderdaad, en er staat nog wel meer onzin in dit bericht, namelijk dat Armin dé knaller van de avond was vorig jaar, terwijl hij overduidelijk was gekomen om wat nieuw remix/werk te testen, behoorlijke domper. Markus maakte gelukkig de avond helemaal goed (Y)
Uitspraak van ~Hoisje~ op dinsdag 22 september 2009 om 10:18:
Kaartje is binnen en 22 oktober vrij genomen

me 2 :D

Eindelijk Chicane zien !!! :D :respect:

Ik heb er echt zin in :jaja:
laatste aanpassing