Partyflock
 

HousDeluxe – Voulez-vous danser avec moi? Ce soir?

gepubliceerd door , op
HousDeluxe – Voulez-vous danser avec moi? Ce soir?
16 september 2009
FeestHouseDeluxe · Bienvenue a paris!
Datumzaterdag 19 september 2009
WinactieHouseDeluxe actiegesloten
LocatieP3 Site
Bonjour mon ami! Het is weer voorbij, die mooie zomer. Terwijl Nederland massaal genoot van le soleil, la plage et le vin hebben veel clubs en poppodia de afgelopen maanden gebruikt om de tenten op te knappen, opnieuw te stylen en weer helemaal klaar te krijgen voor het nieuwe seizoen. Zo ook Poptempel P3 in Purmerend. Daar zal HouseDeluxe de klapdeuren openen op zaterdag 19 september en je op stijlvolle wijze meenemen naar de sferen van het Parijs van begin 20e eeuw. Bienvenue a Paris! Welcome.. to the Moulin Rouge!

Een podium met dames in burlesque outfits en cabaretvoorstellen. Le grande show, mysterieuze scènes. Stijlvol geklede Parisiens, onbezorgde Bohemiens, schrijvers en kunstenaars. Nachtclub Moulin Rouge met haar geheimzinnige, mysterieuze en stijlvolle uitstraling is al ruim een eeuw een grote inspiratiebron voor veel artiesten en kunstenaars. Gelegen in de rosse buurt van Parijs trekt het cabaret al jaren vele bezoekers van over de hele wereld. Zaterdag 19 september zal HouseDeluxe voor één keer ook de P3 omtoveren tot een ware boite de nuit de Paris. Aldaar zullen de artiesten van de 21e eeuw je trakteren om mysterieuze beats en geheimzinnige sets in rokerige setting.

De ware artiesten van de 21e eeuw, de echte kunstenaars, dat zijn natuurlijk de DJ’s van deze tijd. Voulez vous danser avec moi, ce soir? Mais oui! Baggi Begovic zal je meenemen naar de diepste spelonken van de tempel. Met zijn diepzinnige house en hypnotiserende basslines kun je niet anders dan je laten meevoeren op een reis terug in de tijd. Maar ook Lucien Foort en Carita La Niña weten wel raad met een setting als deze. Als ware kunstenaars van de nacht zullen ze beiden een mysterieuze set neerzetten die nog lang in je geheugen gegrift zal blijven staan. Talentvol en creatief, Dave Mayer zal het Bal Masque openen en de ideale sfeer creëren met warme house voor de rest van de nacht. De mysterieuze vocalen komen ten slotte van niemand minder dan Madame Lex Empress. Trés bien!

Un billets d’entree pour deze stijlvolle avond is verkrijgbaar via www.housedeluxe.nl of bij Coach in Purmerend. Wacht niet te lang, want de voorstelling kan wel eens snel uitverkocht raken!

1 opmerking