Partyflock
 

Miko

gepubliceerd door , op
September? Herfst-blues? Welnee! Miko, de spannende host van clubbend Amsterdam en omstreken houdt menig raver ook deze maand weer warm met de smerigste house en techno in de Amsterdamse Sugar Factory! Donderdag 17 September wordt het zweten geblazen als Miko en Barkers agency de handen ineenslaan voor een potje moddervette house & techno! Speciale gasten die deze avond de decks zullen rocken zijn Wouter de Moor, Lin, en Philip Young, ondersteund door de digitale vingerverf van VJ Two Things!

Miko heeft zich de afgelopen maanden bewezen als hét clubconcept waarop audio en video verweven wordt tot een zinnenprikkelend geheel. Iedere donderdagnacht is de Amsterdamse Sugar Factory het toneel waarop zowel jonge talenten als gevestigde namen het heetste op innovatieve house, tech-house, techno en combinaties daarvan presenteren. De aankomende editie beloofd echter een wel heel ranzig onderonsje te worden! Wouter de Moor behoeft eigenlijk geen introductie meer. Deze jonge Amsterdamse held stond al op feesten zoals Awakenings, Loveland en Free Your Mind en is daarnaast natuurlijk bekend van talloze gigs op feestjes in en rond Amsterdam! Naast een verdienstelijke DJ is Wouter inmiddels ook bekend van de tech-house klapper Afternoon Thing op het Bla Bla label. Lin kennen we als de drijvende kracht achter de Body Condition avonden in Club NL, haar gelijknamige label, maar ook als DJ en producer staat deze vrouw haar mannetje. Ze staat niet voor niets al jaren bekend om haar funky house en techno sound die inmiddels op alle grote festivals te horen was en geprezen wordt door onder andere Karotte, Gabriel Ananda en Estroe! Het kersje op de taart komt in de vorm van Philip Young, Barkers resident van het eerste uur en voormalig resident van club El Divino op Ibiza. Zijn energetische, diepe tech-house zorgde reeds eerder voor wilde taferelen op vele feestjes in binnen –en buitenland en ook zijn vorige gigs op Miko moge tot de vetste in haar historie worden gerekend. Los geht’s!

“Dat het weer een vuig fuifje zal worden moge duidelijk zijn… see you at Miko!”

Miko?
Miko is jouw host op de gelijknamige, wekelijkse clubnacht in de intieme Amsterdamse Sugar Factory. Dit venijnige konijntje, liefdevol geadopteerd door de crew van het internationale online dance magazine 365Mag, presenteert elke donderdagavond een gedurfde mix van gevestigde namen en het beste Amsterdamse DJ en live talent, gecombineerd met innovatieve visuals. Miko: dé ultieme audiovisuele clubnacht van Amsterdam! www.melovemiko.tv

1 opmerking

wouter de moorrrr..........!